Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 24-30.06.2013г.

Овен

През тази седмица младите представители да внимават да не се пренатоварват. Особено по отношение на социалния си живот, те трябва да избягват вредната храна и прекаленото количество алкохол. Страдащите от астма да приемат препаратите си своевременно.

 

Телец

През тази седмица ще държите живота си под контрол. Ще направите някои мъдри избори, които ще подобрят здравето Ви. Хранителните Ви навици са по-добри през тази седмица. Пълноценната диета и положителното мислене оказват огромна промяна върху Вашето здраве. Концентрирайте се около ограничения в полза на здравето и на всяка цена избягвайте мазната и пикантна храна.

 

Близнаци

По-възрастните представители ще се радват на добро здраве след дискомфорта през изминалите седмици. Тези от Вас, които са имали болки в ставите, ще забележат чувствително подобрение в състоянието. Бременните да бъдат внимателни през тази седмица и да полагат грижи. Тази седмица може да бъде тежка за подрастващите, тъй са възможни проблеми с косата и кожата.

 

Рак

Вашата работна трескава седмица може да Ви накара да пренебрегнете здравето си. Належащите проблеми ще се облекчат. Напрежението в работата ще утихне. Не забравяйте да си направите профилактичен преглед и взимайте своевременни предпазни мерки, ако е необходимо.

 

Лъв

През тази седмица ще се чувствате добре и във форма. Няма да Ви тормозят болести. Усилията и физическите упражнения от миналите няколко седмици започват да дават положителен резултат. Ще поддържате здравословен начин на живот, който ще доведе до положителна промяна. Подрастващите да са внимателни, тъй като са възможни кожни проблеми, дължащи се на лошо хранене.

 

Дева

През тази седмица бъдете внимателни по отношение на хранителните си навици, тъй като са възможни храносмилателни проблеми. Вземете предпазни мерки. Направете си профилактичен преглед. Йогата би повлияла чудесно на общото здраве.

 

Везни

През тази седмица мислете положително и яжте здравословна храна. Подобрените навици оказват положителни резултати. Избягвайте преяждането, за да нямате храносмилателни проблеми. Ако имате кожни проблеми, е препоръчително да не ги пренебрегвате. Ежедневните упражнения подобряват здравето и пазят от заболявания.

 

Скорпион

Може да имате леки здравословни проблеми. Време Ви е да промените малко начина си на живот и да се захванете с нещо. Вашата решителност е слаба и не ви се захваща с нищо ново. Трябва да спрете да се тревожите за здравето си и да пренасочите мислите в положителна насока. Старайте се да сте заети с нещо.

 

Стрелец

През тази седмица, се грижете за здравето си и променете нездравословните навици. Избягвайте преяждането, за да не доведе до храносмилателни проблеми. Не подценявайте кожните проблеми, за да не последват усложнения. Положителното мислене и контролирането на негативните емоции ще е от полза.

 

Козирог

През тази седмица ще сте физически здрави, но ще сте разтревожени относно проблеми вкъщи и на работа. Ще преминете през тези проблеми като пренасочите енергията си към творчески дейности, които ще Ви помогнат да си отпочинете. Ще усетите подобрение в общото си здраве.

 

Водолей

Избягвайте излагането на здравословните си проблеми пред много хора. Дори постоянното мислене за тях може да Ви навреди. Най-добре е да започнете творческа работа, за да отвлечете вниманието си. Бъдете предпазливи, ако смятате да започнете да посещавате фитнес зала.

 

Риби

Тази седмица е благоприятна, тъй като ще се излекувате от продължителен здравословен проблем. Но все пак взимайте предпазни мерки. Ходете ежедневно на разходки. Яжте плодове и предпочитайте домашната храна. Стращите от проблеми с шийните прешлени ще почувстват облекчение. Страдащите от мигрена да полагат специална грижа и да избягват психическия стрес и напрежение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top