Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 25.08 – 31.08.2014

здравен хороскопОвен

 

Безсънието, което ви мъчи още от края на миналата седмица, е следствие на напрежението и стреса, които до гомяла степен сами си създавате. Опитайте се да се успокоите и да не драматизирате всяка дреболия, която се изпречва на пътя ви. Препоръчваме ви да избягвате алкохола и преработените храни поне до петък/събота.

 

Телец

 

Кожата ви е особено чувствителна тези дни, тъй че избягвайте всички евентуални дразнители, които биха могли да предизвикат раздразнения. Лошите хранителни навици са причина за отслабената ви имунна система.

 

Близнаци

 

Пациентите със сърдечно-съдови заболявания трябва да избягват вредната храна и отрицателните емоции, тъй като са възможни усложнения в здравословното състояние. Всички останали бихме посъветвали да си осигурят така необходимата почивка, която ще им влее нови сили и енергия!

 

Рак

 

Не игнорирайте проблемите със зрението си, колкото и незначителни да ви изглеждат те. Ако работите с компютър, непременно си правете по-чести почивки и на всеки час излизайте по няколко минутки навън. Имате нужда от повече сън.

 

Лъв

 

За да коригирате теглото си, е необходимо да промените из основи хранителните си навици. Прекалявате с „бързата”, преработена храна, вечеряте късно, рядко консумирате пресни плодове и зеленчуци, и приемате много малко течности. Имайте предвид, че това се отразява негативно не само върху теглото ви, но и върху здравословното ви състояние.

 

 

Дева

 

Стресът в личния ви живот повлиява по доста неприятен начин вашето здраве. Имате огромна нужда от емоционален релакс, за да възстановите добрата психическа кондиция. Съветваме ви да си осигурите повече сън и да спрете да си лягате толкова късно вечер.

 

Везни

 

Възможно е болките в гърба и ставите да се усилят повече от обикновено. Основна причина за това е обездвижването и застоялият начин на живот. Хич няма да бъде лошо, ако поне веднъж седмично спортувате. Най-добрият вариант за вас в това отношение е плуването, което ще възвърне гъвкавостта и подвижността ви.

 

Скорпион

 

Храносмилателните смущения, които ви тормозят от доста време насам ще се засилят през тази седмица. Можете да облекчите състоянието си, като престанете да се храните безразборно и с каквото ви попадне. Избягвайте сухата храна, газираното и сладкото. Приемайте поне по 2 л вода всеки ден.

 

Стрелец

 

Меланхолията, която ви е обзела напоследък ви кара да се чувствате слаби и апатични. Това ви състояние до голяма степен се дължи на липсата на психическа и физическа отмора. Твърде често ви се случва да компенсирате недостига на сън с мазна, тежка храна, което обаче разстройва още повече организма ви.

 

Козирог

 

Можете да предотвратите колебанията в кръвното налягане с повече движение, полена храна и по-малко стрес. Не се напрягайте не насилвайте нещата, защото едно такова поведение би разстроило здравето ви повече, отколкото очаквате.

 

Водолей

 

Възможен е силен спад в енергийните ви нива, което не е чак толкова лошо! Все пак това ще ви накара най-накрая да се отдадете на заслужена почивка. Ако не го сторите, ви заплашват проблеми с концентрацията и силно главоболие. Бъдете сигурни, че ако забавите темпото, ще се почувствате много по-добре!

 

Риби

 

Проверявайте редовно кръвното си налягане, тъй като са възможни леки повишения в нивата. Колкото и безобидни да са те, ви съветваме да предприемете необходимите мерки. Чувствате се стресирани, тъй като ангажиментите ви идват в повече. Постарайте се постепенно да олекотите програмата си, за да предотвратите евентуални проблеми със съня.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top