Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 25.11-01.12.2013г.

хороскопОвен

Някои от Вас са по-склонни към здравословни неразположения. Особено по-възрастните трябва да спазват стриктна диета и да избягват всичко, което може да им причини здравословен проблем. Бъдете внимателни какво ядете и правете физически упражнения. Стомашни проблеми застрашават тези, които имат склонност към преяждане.

 

Телец

През тази седмица, някои от Вас може да започнат нова програма за добра форма. Ако страдате от болки в гърба или врата-ще се възстановите от тях. Нивото Ви на енергия е много високо през тази седмица. Привличат Ви спортните и възстановяващите дейности, особено към края на седмицата. Подобреният Ви начин на живот спомага да останете физически здрави през тази седмица.

 

Близнаци

Позитивното настроение и силната имунна система Ви поддържат в добро психическо здраве през седмицата. Ще забележите разликата, която Вашите променени хранителни навици оказват върху здравето Ви. Кожните проблеми при подрастващите ще затихнат-те ще се решат вследствие на по-добрите хранителни навици и начин на живот.

Рак

Стресът може да причини неразположения, свързани с кръвното налягане при някои от Вас. Не гледайте на тях небрежно. Периодът е подходящ да си направите профилактичен преглед.

 

Лъв

През тази седмица взимате разумни решения, които спомагат за подобряване на здравето и формата Ви. Хранителните Ви навици са подобрени и Ви помагат да се справите с проблемите с теглото. Пълноценното хранене и позитивното мислене оказват огромна разлика върху общото Ви състояние през тази седмица. Избягвайте мазната и пикантната храна, за да се предпазите от стомашно неразположение.

Дева

Привлечени сте от здравословния начин на живот. Променяте начина си на хранене и се впускате в дейности на открито. Ще се почувствате във форма и пълни с енергия, тъй като сте отворени към добри идеи. Ще се облекчат стари здравословни проблеми. Не приемайте здравето за даденост и внимавайте какво похапвате.

 

Везни

Отдавнашното главоболие ще се облекчи през тази седмица. Здравето Ви ще се подобри значително и ще забележите някои положителни промени в начина си на живот. Това Ви поддържа в страхотно настроение. Подрастващите да избягват вредните навици и да спортуват. Периодът е добър за започване на отдавна планирана спортна програма

 

Скорпион

Стрес в следствие на работата заплашва тези от Вас, които работят прекалено много.  Ако имате здравословни неразположение, то те ще са в следствие на притеснения. Внимавайте какво похапвате. Тези от Вас, които преяждат, са склонни към стомашни проблеми. Започнете нова цялостна програма за влизане във форма, за да усетите значителни подобрения в здравето.

 

Стрелец

Здравето Ви е много добро през тази седмица. Ще се чувствате много по-добре и облекчени от скорошен проблем. Към средата на седмицата бъдете предпазливи, тъй като сте склонни към стомашни разстройства. Яжте разумно и включете йога упражнения в ежедневието си.

Козирог

Редовният спорт може да окаже големи промени върху здравето Ви. Ще приемате въпросите относно здравето си насериозно и ще промените храненето си. Тези от Вас, които искат да намалят теглото си, ще положат усилия тази седмица. Някои от Вас ще успеят да се отърват от вредния навик да консумират твърде много алкохол.

 

Водолей

През тази седмица не консумирайте нищо, което може да навреди на здравето Ви. Нездравословните навици ще оказват много лош ефект върху Вас през тази седмица и биха могли да доведат до дългосрочни проблеми. Периодът не е подходящ и за пътувания, тъй като може да причини здравословни неразположения и стрес.

Риби

Правете всично по силите си, за да останете здрави психически и физически. Очакват се положителни промени по отношение на здравето Ви. Редовното практикуване на йога контролира здравните проблеми и Ви активизира. Радвайте се на доброто си здравословно състояние. Практикуването на спорт с приятели спомага и за здравето, и за доброто настроение.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top