Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 25-31.03.2013г.

Овен

В здравословно отношение се очаква много добра седмица за повечето от Вас. Все пак, опитайте се да сведете до минимум свързаното с работата психическо напрежение, което може да Ви съпътства. Подрастващите могат да бъдат засегнати от проблемно акне.

 

Телец

Страдащите от диабет и проблеми с кръвното налягане трябва да проявят самообладание, за да останат в добро здравословно състояние. Бъдете внимателни в шофирането. Възможно е да изпитате емоционален стрес през тази седмица. Звездите съветват да бъдете внимателни, ако тренирате във фитнес зала, особено, ако вдигате тежести.

 

Близнаци

Бъдете внимателни по отношение на здравето. По-младите ще усетят облекчение на здравословните  проблеми, благодарение на влиянието на Слънцето. Учащите да не прекарват дълги часове пред компютъра: може да доведе до проблеми с врата или китките. По-възрастните представители да избягват студените напитки, смяната на сезоните може да не им понесе добре.

 

Рак

Очаква се много успешна седмица за всички представители на Рак. Все пак, непредпазливост по отношение на лекарствени препарати и хранене, може да Ви навреди. Бременните жени да бъдат внимателни, ако следват съветите на неквалифицирани или странични лица. По-възрастните да се погрижат за ставите си. Препоръчват се редовни разходки, за да се тренират тези мускули и кости.

 

Лъв

Психическият стрес може да доведе до повече тютюнопушене от обикновено, особено ако сте по-възрастен. Пушенето носи временна наслада, но краткото облекчение е незначително, в сравнение с негативните ефекти. Марс и Слънцето могат да повлияят за неизпълняване на съветите на лекаря Ви. Ако не спазвате препоръките на лекаря си всекидневно или по време на уикенда, може да има последствия.

 

Дева

Като цяло Ви чака добра седмица. Ще се чувствате силни физически и психически. Тези от Вас, които имат проблеми с храносмилането, ще почувстват облекчение. Избягвайте прекалено стоене пред компютъра точно сега. Пенсионерите да си направят план за влизане във форма. Време е да си дадете сметка за здравето си. Започнете с йога, ако не Ви възможно да посещавате фитнес зала.

 

Везни

През тази седмица ще сте небрежни по отношение на здравето. Опитайте да туширате това. Жените могат да бъдат засегнати от косопад. Ще усетите облекчение от високото кръвно налягане. Това ще Ви накара да се почувствате много добре. За да продължите да имате добро здраве, взимайте нужните мерки.

 

Скорпион

Представителите над 65 години трябва да положат усилия да спазват съветите на лекаря си. Жените могат да се чувстват стресирани заради битови тревоги. Съветът към тях е да внимават или ще завършат с мигрена. Погрижете се за здравето на децата си, особено ако са били засегнати от бронхит или астма.

 

Стрелец

Възрастните представители да не се натоварват през тази седмица, за да нямат проблеми с кръвното налягане. Бъдете разумни по отношение на храненето си и включете зеленчуци в диетата си. Жените, страдащи от проблеми с кожата, могат да попаднат на възможно решение. През тази седмица децата ще почувстват облекчение от леките проблеми с храносмилането.

 

Козирог

Избягвайте мазната храна и месото на всяка цена през тази седмица. Тези храни ще предизвикат киселини. Ако карате колело, бъдете особено внимателни. Децата, които имат проблеми с храносмилането, ще почувстват облекчение. Възрастните над 65 години да не приемат спиртни напитки, за да избегнат неприятна ситуация.

 

Водолей

Жени, уморихте ли се от проблемите с теглото? Време е за започване на програма за влизане във форма. Астматиците да поддържат самообладание, особено през тази седмица. Физически натоварените хора да бъдат внимателни по време на работа.

 

Риби

По-възрастните представители да бъдат внимателни по отношение на храненето си и да избягват алкохола през уикенда. По-младите да не се претоварват със спорт. Все пак, хубава фигура не се постига за един ден. Тези, които чувстват болки в очите, да се посъветват със специалист, за да не се влошат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top