Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 26.08-01.09.2013г

Здравен хороскоп за периода 26.08-01.09.2013г.Овен

Не работете до малките часове на нощта, за да не се отрази на здравето Ви. Седмицата посветете на възвръщане на загубената енергия като се отдадете на релаксиращи дейности – разходки и време със семейството. Избягвайте на всяка цена мазната и вредната храна и твърдите напитки. Непредпазливостта Ви може да доведе до настинка.

Телец

През тази седмица може да не се радвате на перфектно здраве. Отчаяно се нуждаете от почивка, така че си осигурете колкото можете повече. Пийте много вода и увеличете приема на течности и сок. Бременните да бъдат много внимателни през тази седмица и да се грижат за здравето си. Отделете време за йога и медитация. Това спомага за добра форма и здравословен живот.

Близнаци

Тази седмица здравето е добро, но бъдете внимателни какво консумирате. Страдащите от проблеми с кръвното налягане ще усетят подобрения. Диабетиците могат да усетят разни неразположения.

Рак

Склонни сте към леко главоболие. Следете за кръвното налягане и храненето си. Няма да се изправите пред сериозни проблеми, ако спазвате ограниченията в храненето. Не се подлагайте на строги диети. Склонни сте към психически стрес, така че оставете нещата да се случват бавно.

Лъв

Основната Ви цел през тази седмица е да държите теглото си под контрол. Бъдете по-стриктни към храненето си. Ще бъдете в добро настроение през повечето време, което ще допринесе за здравето Ви. Позитивното внияние на заобикалящите Ви хора спомага за релаксиране и енергизиране.

Дева

Бъдете нащрек относно здравето си, за да избегнете проблеми. Склонни сте към леки инциденти и към проблеми с гръдния кош и стомаха. Бъдете внимателни относно включени електроуреди. Здравето на половинката може да Ви причини стрес, както и допълнителни разходи.

Везни

Тези от Вас, които се оплакват от ставни болки, могат да се изправят пред леки проблеми. Грижете се за тялото си и спазвайте ограниченията в храненето. Някои представители могат да усетят раздразнения на очите към средата на седмицата. За да избегнете тези проблеми, се хранете пълноценно и се грижете за себе си.

Скорпион

Не позволявайте работата да Ви стресира. Най-добрият начин е като не се заемате с работа, с която не можете да се справите. По-възрастните представители се нуждаят от специални грижи за здравето си през тази седмица. Бременните да не се пренатоварват. Избягвайте прекалената консумация на тежка храна и алкохол.

Стрелец

Седмицата ще е добра за повечето от Вас. Тези от Вас, които се възстановяват от здравословен проблем, да бъдат внимателни, за да не го повторят. Родителите да следят за хранителните навици на децата си. Представителите с наднормено тегло да предприемат нещо за справяне с нарастващите килограми, иначе са възможни здравословни проблеми по-късно.

Козирог

Независимо дали им харесва, някои представители трябва бързо да свалят килограми, ако искат да са здрави и да не привличат нежелано внимание. Младите майки да продължат с грижите за здравето на бебетата си и да не се тревожат. Съвсем скоро бебетата им ще са в много добро здраве.

Водолей

Въпреки че сте по-заети през тази седмица, отделете си колкото Ви е възможно повече време за почивка, за да не пострадат психическото и физическото Ви здраве. Хранете се пълноценно в подходящото време. Отдайте се на прекрасната подмладяваща сила на йогата и медитацията, за да подобрите психическото и физическото си здраве. По-възрастните да се ограничават от захар и сол.

Риби

Тези от Вас, които се борят с проблеми с кръвното налягане и диабет, трябва да контролират характера си, за да се радват на добро здраве. Някои са склонни към емоционален стрес. За облекчение опитайте йога и дихателни упражнения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top