Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 27.10 – 2.11.2014

здравен хороскоп, зодиак

 

 

Овен

 

Живият ум е здрав ум, а физически активното тяло – здраво тяло! Това трябва да бъде максимата ви през новата седмица. Не ви очакват никакви сътресения на здравния фронт, но се очаква от вас да бъдете физически активни! Канализирайте излишъкът от енергия, чрез физическо натоварване, за да бъдете напълно здрави!

 

 

Телец

 

Най-накрая ще преодолеете мързела си и ще се отдадете на физическа активност. Влиянието на ретроградния Меркурий приключва към края на седмицата, когато вие ще бъдете в перфектна форма. Стресът инапрежението, също ще започнат да намаляват. Положителната нагласа и усещането за спокойствие ще бъдат плътно с вас!

 

 

Близнаци

 

Имате някои дребни притеснения на здравния фронт, които ще отзвучат веднага щом се пренастроите на по-позитивна вълна. Изключително напрегнати сте, чувствате се изчерпани и изнервени. На първо време, възстановете силите си с пълноценна почивка. И още – опитайте се да контролирате негативните мисли и емоции, които изцеждат силите ви.

 

 

Рак

 

Ще се чувствате свежи и ентусиазирани през цялата седмица. Някои стари болежки започват да отзвучават, което ви дава спокойствие. Усърдието ви за по-здравословен начин на живот ще бъде възнаградено! Промените, които въведохте в диетата си, ще дадат много положителни резултати по отношение както на физическото, така и на емоционалното ви здраве!

 

 

Лъв

 

Притесненията, които имахте за здравето си, се оказаха безпочвени. Това ви дава огромно спокойствие и емоционален комфорт. Внимавайте с храненето обаче! Избягвайте заведенията за бързо хранене и ограничете онсумацията на месо до два – три пъти седмично. През останалото време наблягайте на сезонните плодове и зеленчуци!

 

 

Дева

 

Периодът е доста добър и за девите! Благодарение на високите нива на положителна енергия, ще бъдете в перфектно физическо и емоционално здраве! Постарайте се да се движите повече, за запазите максимално дълго това си състояние. Пациентите със сърдечно-съдови заболявания също могат да бъдат спокойни, стига да спазват добър хранителен режим.

 

 

Везни

 

Стресът и напрежението, които толкова време не ви оставяха на мира, вече отзвучават. Вече усещате как положителната енергия започва да ви завладява. Възползвайте се от това, за да въведете някои промени в живота си. Започнете да спортувате и да се храните правилно, за да бъде щастието ви пълно! Леко главоболие може да ви притесни към края на седмицата, но можете да го преодолеете с повече сън!

 

 

Скорпион

 

Чудесен период и за вас, скорпиони! Ще се върнете към активния си живот, което трябваше да се случи отдавна. Проблемите, свързани с безсънието няма да ви притесняват повече, благодарение на завръщането ви към по-здравословен режим. Избягвайте лютото и твърдия алкохол.

 

 

Стрелец

 

Седмицата започва с висок прилив на енергия за стрелците, които съвсем доскоро също бяха под влиянието на ретроградния Меркурий. Чувствате се свежи и енергични, и вършите всичко с лекота. Имате нужда от повече сън, обаче. Не пренебрегвайте този факт и направете възможното, за да възстановите нормалния си режим!

 

 

Козирог

 

Това ще бъде една изключителна за козирозите седмица! Ще се чувствате могъщи и силни, за да постигнете всичко, което желаете! Не ви очкават проблеми с физическото ви здраве, нито емоционален спад. Не се обездвижвайте, обаче. Бъдете по-активни физически, за да предотвратите евентуални болки във врата и кръста.

 

 

Водолей

 

Водолеите също могат да бъдат спокойни за здравето си. И физически, и емоционално, вие сте на върха на силите си. Успешно преодолявате умората, от която не можехте да се измъкнете през цялата минала седмица. Съветваме ви да увеличите приема на течности и да си осигурявате повече сън, за да задържите колкото може повече положителното си състояние!

 

Риби

 

Вие, риби, имахте от какво да се притеснявате съвсем доскоро. Виждате, че всичко започва да отшумява и че не е било нищо сериозно. Причината за всички здравословни проблеми от миналата и по-миналата седмица, е в напрежението и недостига на сън. Преустановете начина си на хранене, като за известно време се откажете от тестените продукти и сладкото!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top