Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 29.06.- 05.07.2015г.

Овен

 

 

През настоящата седмица е особено важно да контролирате внезапните си настроения, за да избегнете стресови ситуации. Възможно е да имате проблеми с кръвното налягане. Избягвайте конфликтни ситуации, за да поддържате доброто си здравословно състояние. Емоционалният стрес е основната причина за силното главоболие. Медитация или йога ще се отрази добре на състоянието ви.

 

 

Телец

 

 

По-възрастните ще се отдадат на релаксиращи занимания. Подрастващите се нуждаят от някой, който да им помогне за съставянето на хранителен режим и препоръча правилни физически упражнения. При чувство на дискомфорт, препоръчително е да преминете през рутинен преглед, за да се почувствате спокойни. При децата, страдащи от храносмилателни проблеми, се забелязва драстично подобрение.

 

 

Близнаци

 

 

Не позволявайте на личните проблеми да нарушат спокойствието и щастието си. Добре е да се отдадете на по-креативни дейности през настоящата седмица. За тези от вас с проблеми с кръвното налягане не е  препоръчителна консумацията на алкохол. Има реални шансове този вреден навик да се отрази доста зле на здравословното състояние.  Избягвайте много мазни храни- те ще унищожат полаганите в последно време усилия да влезете във форма.

 

 

Рак

 

 

През тази седмица някои от вас най-накрая ще се захванат с фитнес програмата, която толкова отдавна се канят да започнат. Ако сте изпитвали дискомфорт в областта на гръбнака или врата, през тази седмица това чувство ще отшуми. Ще се чувствате преизпълнени с енергия и причината за това е отдадеността ви към физическото натоварване.

 

 

Лъв

 

 

През тази седмица сте изключително демотивирани в повечето отношения. Внимавайте с консумацията на много студени напитки, тъй като има огромни шансове да ви докарат настинка. През седмицата сте скептично настроени към дейностите, свързани със самоусъвършенстването си, но през уикенда отново ще се почувствате в перфектна форма и готови за действие.

 

 

Дева

 

 

Облекчението от болката в гръбначния стълб, която изпитвате в последно време, ще изчезне и това значително ще повиши както настроението, така и мотивацията ви. Сега е моментът да вземете превантивни мерки , за да избегнете грипни и вирусни състояния. При някои хора се забелязват сериозни кожни проблеми, дължащи се на силната дехидратация на организма. Пийте между 2 и 3 литра вода на ден- това ще помогне да елиминирате този проблем и да забравите за ефекта от обезводняването. Важно за вас е да бъдете максимално спокойни.

 

 

Везни

 

 

Взимайте максимално адекватни решения по отношение на здравето си и не го неглижирайте по никакъв начин. Дори да имате маловажни оплаквания, препоръчително е да се консултирате с медицинско лице, за да избегнете евентуални проблеми. Главоболието, което изпитвате през последните дни се дължи на недоспиване, така че се постарайте да се наспивате добре. Важно е да се отдавате на почивка във всеки един момент, когато се почувствате преуморени.

 

 

Скорпион

 

 

Прекомерното натоварване ще се отрази на здравословното ви състояние през настоящата седмица. Повишените нива на стрес изискват от вас да осъзнаете, че здравето ви е най-важно. Силната болка в гърба, както и ставните неразположения също са причинени от прекаляването с работа и липсата на сън. Ако не вземете мерки веднага, може това да се отрази зле на вас.

 

 

Стрелец

 

 

През тази седмица, упражненията сутрин ще се отразят чудесно на здравето ви. Малки промени в живота ви има шанс да сринат мотивацията ви, но вие не трябва да позволявате това. Тези от вас, които се стремят да редуцират теглото си ще постигнат успехи през настоящата седмица. Необходимо е обаче да пренебрегнете част от вредните си навици, като например консумацията на алкохол.

 

 

 

Козирог

 

Редовните тренировки ще представляват съществена разлика за цялостното ви здраве. Препоръчителна е консумацията на повече плодове и зеленчуци, за да попълните липсата на витамини и полезни елементи за организма ви. Към края на седмицата е възможно да се чувствате по-претоварени от обикновено, затова си давайте почивки.

 

 

 Водолей

 

 

Стресът от извънредната работа ще се отрази зле на здравето ви. Освен това, негативните мисли създават допълнителни проблеми, свързани с липса на самочуствие и мотивация. Бременните са в перфектно здравословно състояние през тази седмица. Медицински изследвания доказват, че всичко се развива по план.

 

 

Риби

 

 

Леко форма на главоболие, следствие на вредните храни, които консумирате напоследък, ще е основната причина за притесненията през настоящата седмица. Проблеми с метаболизма тревожат доста от вас. Диабетиците и хората с проблеми с високото кръвното налягане трябва да си обърнат специално внимание през тази седмица. Препоръчително е да избягвате пикантната храна, за да избегнете храносмилателни проблеми.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top