Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 30-06.07.2014

zdraven horoskop, zodiakОвен

 

Скъпи овни, през тази седмица ви препоръчваме да използвате храната разумно! В никакъв случай не преяждайте и внимателно комбинирайте различните продукти. Всичко това се налага поради евентуални нарушения в храносмилането. Към средата на седмицата ще получите облекчение от отдавна наболял здравен проблем, но въпреки това не възприемайте това за даденост.

 

Телец

 

Седмицата е много добра за вас, телци! В перфектно физическо и психическо здраве сте. Доскорошното полудепресивно състояние, от което не можехте да излезете дни наред напълно отминава. Вече чувствате облекчение от всичко, което ви натоварваше досега. Запазете това спокойствието и оптимизма си!

 

 

Близнаци

 

Въпроси, свързани с теглото тормозят повечето от вас. Бъдете по-грижливи по отношение на фигурата и здравето си, и спазвайте по-добри хранителни навици. Ако спазвате много добър хранителен режим, ще бъдете във форма през цялата седмица. Грижете се за себе си.

 

 

 

 

 

 

Рак

 

Често повтарящите се болки в гърба ще отслабнат. Ще настъпят положителни промени и в цялостното ви здраве, което пък ще ви накара да се чувствате прекрасно. Според звездите плуването може да ви се отрази много добре! Бъдете по-активни физически.

 

 

Лъв

 

През тази седмица ще усетите известно облекчение от главоболието, което съвсем доскоро ви напрягаше и пречеше на комфорта ви. Пациентите със сърдечно-съдови проблеми нека спазват по-здравословни хранителни навици, в противен случай може да се стигне до усложнения. Не пропускайте нито една възможност за спорт и/или разходки на открито.

 

 

Дева

 

Възможно е да се възобновят някои ваши стари болежки, като например дискомфорта в костите и ставите, който ви тормози периодично. Поради тази причина по-възрастните деви се нуждаят от повече движение. Не претоварвайте тялото си със седене на едно място в продължение на часове.

 

 

 

 

Везни

 

Енергийните ви нива ще бъдат високи през цялата седмица. Вие сте привлечени от всякакви спортни дейности и/или развлекателни дейности, и искате да бъдете активни на всички фронтове. Болките във врата и шията ще отшумят съвсем скоро.

 

 

Скорпион

 

Скорпиони, имунната ви система е много силна напоследък. В добро здраве сте, с изключение на някои кожни проблеми, за които все още не можете да намерите решение. Един от начините да се справите с това, е като подбирате по-внимателно храната си. Увеличете приема на течности.

 

 

Стрелец

 

През тази седмица трябва да полагате по-добри грижи за здравето си и конкретно – във връзка с покачването на тегло. Напоследък при вас има непрекъсната тенденция към злоупотреба с „бързи” храни като сладкиши, солети, чипс, сладки газирани напитки и др. адължително трябва да преустановите хранителните си навици.

 

 

Козирог

 

Нередовното и нецелесъобразно хранене, както и прекомерният стрес могат да предизвикат по-силно главоболие. Уверете се, че не поемате прекомерно много ангажименти и приемайте по-спокойно случващото се около вас. Избягвайте пикантните и пържените храни, защото стомахът ви е доста чувствителен. Дайте на организма си почивката, от която има нужда. Това означава повече сън, по-малко стрес, по-питателна храна.

 

Водолей

 

Ако продължавате да консумирате предимно „джънк фууд”, ще имате сериозни храносмилателни проблеми. Особено когато го правите на дивана пред телевизора… комбинацията е убийствена за здравето, фигурата и самочувствието ви дори. Бъдете по-комбинативни по отношение на стреса в ежедневието си и не приемайте всичко толкова наострено. Дипломатичното отношение към околните ще ви спести много от психическия стрес.

 

Риби

 

Уверете се, че си вземате необходимата почивка. Възможни са костни и ставни болки, от които обаче не бива да бъдете притеснени, стига да се раздвижвате повечко и да бъдете по-активни. Към момента сте в страхотен психо-емоционален баланс и нищо не е в състояние да ви нарани или изкара извън релси.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top