Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 31.03-06.04

седмичен здравен хороскоп 31 март  - 01 априлОвен

През настоящата седмица бъдете много внимателни с консумацията на храни и напитки. Избягвайте нездравословните храни, както и преяждането. По време на празненство (сватба или парти) може да прекалите с питиетата, което ще доведе до неразположение. По възможност консумирайте по-малко или дори никакъв алкохол. Към края на седмицата стресова ситуация може да разклати здравето ви, а стресът е точно това, което трябва да избягвате.

Телец

През настоящата седмица с ентусиазъм ще започнете нова фитнес програма. Някои малки здравословни проблеми ще ви напомнят, че трябва да се грижите за здравето си и да спазвате нов здравословен режим. Това определено ще е стъпка в правилната посока и, ако не се откажете от тази идея, към края на седмицата ще усетите резултатите от новия режим. Не се доверявайте на всеки съвет относно здравето ви. При необходимост от такъв най-добре се обърнете към специалист.

Близнаци

Здравето ви значително се е подобрило от предходните дни. Следвайте здравните препоръки и към края на седмицата ще сте изцяло излекувани. Трябва да пазите здравето си. Затова не се захващайте веднага с работните си задължения. Оставете си още малко време за почивка, за да се възстановите напълно. Използвайте това време, за да се разтоварите от натрупания стрес. Прекарайте време с любимите си хора и занимания. Това не само ще ви направи щастливи, но ще се отрази благоприятно и на здравето ви.

Рак

Проблем, който от дълго време ви притеснява, ще ви накара да се замислите за здравето си. Следвате нов здравословен режим, благоприятните резултати, от който ще усетите още тази седмица. Преди не сте полагали специални грижи за здравето си и сте се хранели безразборно. Това е довело до неблагоприятни последици, но с новия ви хранителен и здравословен режим ще усетите как цялостното състояние на организма ви се подобрява. Към края на седмицата ще се чувствате осезаемо по-добре.

 Лъв

Тази седмица избягвайте нездравословното хранене и стреса на работното място. Медитацията и разходките сред природата ще ви помогнат да възстановите силите си. Разтоварваща разходка след края на дългия работен ден ще ви помогне да се откъснете от ежедневните си проблеми. Ако успеете да откраднете малко време от натоварения си график, прекарайте го с любимите си хора сред природата.

 Дева

Младите ще се оплакват от главоболие. Не оставайте до късно и избягвайте алкохола. Жените, които страдат от болки в ставите, през настоящата седмица ще се почувстват облекчени от тези болежки. Неблагоприяните влияния на времето върху организма няма да се усещат през тази седмица. Медитирайте и не преяждайте.

 Везни

През тази седмица не се преуморявайте на работното си място и не оставяйте грижата за здравето си на заден план. Дори към малките здравословни проблеми трябва да подхождате с внимание. Не пренебрегвайте главоболието, дайте си време за почивка. Работата няма да ви избяга. Към нея може да се върнете веднага, щом се почувствате по-добре. Липсата на почивка и прекалената преумора би ви изнервила, което определено не искате да се случи.

Скорпион

Тази седмица ще ви притесняват някои незначителни здравословни проблеми, които макар и не толкова сериозни ще ви потиснат. За децата са характерни стомашни проблеми, така че родителите трябва да следят хранителния режим на децата си. Бременните жени трябва да са изключително внимателни.

 Стрелец

През настоящата седмица трябва да обърнете специално внимание на хранителния си режим, поради склонността ви към напълняване. Избягвайте нездравословните и мазни храни. Децата ще се радват на добро здраве. Някои представители на Стрелци ще имат проблеми с гърлото, така че внимавайте с консумацията на прекалено студени или топли храни.

 Козирог

През настоящата седмица трябва да полагате специални грижи за здравето си, понеже има вероятност да се разболеете. При някои представители на Козирог, особено при учениците и студентите, ще се появят проблеми с очите, така че отделете си време за почивка и не стойте прекалено много пред компютъра. По-възрастните ще усетят облекчение от оплаквания като болки в тялото и ставите.

Водолей

През настоящата седмица ще се нуждаете от много енергия. Бъдете много внимателни, особено на улицата, понеже има вероятност от инциденти. По-възрастните хора, както и срадащите от астма, може да имат задух. Бременните жени няма да имат никакви оплаквания.

Риби

През настоящата седмица ще се радвате на отлично здраве, но това не означава да бъдете нехайни към здравето си. Децата са предразположени към стомашни оплаквания, така че родителите трябва строго да следят храниятелния им режим. Ще бъдете в добро настроение през по-голямата част от времето, което ще повлияе положително и върху здравословното ви състояние. Възрастните трябва да взимат лекарствата си навреме.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top