Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 9-15.09.2013г.

Здравен хороскоп за периода 9-15.09.2013г.Овен

Заложете на физическите упражнения и йогата. Периодът е подходящ за започване на програма за влизане във форма. Съзнанието Ви е отворено към положителни мисли. Очаква се облекчение на стари болежки. Не приемайте здравето за даденост. Склонни сте към кашлица и настинки.

 

Телец

Стабилно здраве през тази седмца. Ще се чувствате по-добре от всякога. Ще се облекчат стари леки здравословни проблеми. Склонни сте към започване на нов спорт. За да поддържате доброто здраве, се хрането пълноценно и спазвайте добра хигиена.

 

Близнаци

Леки стресови ситуации в работата могат да повляят на здравето Ви. Може да се почувствате уморени и да се оплаквате по-често от главоболие. Избягвайте дългите часове в офиса. Медитацията спомага за стреса. Пазете децата от инфекции.

 

Рак

Бъдете внимателни относно здравето си-ако е възможно не пийте алкохол. Не консумирайте вредни продукти. Нездравословните навици могат да окажат лошо влияние през тази седмица и да Ви създадат проблеми за дълго време. Пътуванията също биха били стресиращи за организма.

 

Лъв

Младите представители ще преминат през седмицата с помощта на програма с физически упражнения. Препоръчително е да си направите профилактичен преглед. Очаква се облекчение на главоболието и напрежението, които доскоро Ви тормозеха. Оптимистичното настроение Ви гарантира здраве през седмицата.

 

Дева

Страдащите от проблеми с теглото ще усетят значително подобрение през тази седмица. Физическите упражнения дават положителни резултати. Работещите са склонни към болки в гърба, така че да се пазят. Склонни сте към леки болки от различен произход към края на седмицата.

 

Везни

Склонни сте към кожни проблеми. За да се справите, полагайте грижи и избягвайте някои храни. Периодът не е подходящ за експерименти с диетите. Йогата в ежедневието Ви спомага за добра форма, настроение и позитивно влияние върху цялото здраве.

 

Скорпион

Страдащите от проблеми с кръвното налягане и кръвната захар да бъдат внимателни в началото на седмицата. Избягвайте ненужните рискове с храната. Не забравяйте физическите упражнения и не пренебрегвайте леките здравословни проблеми.

 

Стрелец

Внимавайте по отношение на храненето си. Склонни сте към стомашни проблеми, така че избягвайте преяждането. Кожните проблеми ще отшумят, медитацията също би спомогнала. Ако се чувствате стресирани и напрегнати на работното място, избягвайте работата извън работно време.

 

Козирог

Смесена седмица по отношение на здравето. Първата част ще бъде добра. През втората част сте склонни към леки проблеми като главоболие, но взимането на предпазни мерки ще спомогне. Спрете излишния стрес и работата извън работно време.

 

Водолей

Ако страдате от проблеми с теглото, седмицата е добра за започване на програма за добра форма. С понижаването теглото, ще се повиши енергията Ви. Ще промените живота си към по-добро чрез по-добрата форма. Страдащите от проблеми с кръвното налягане да се грижат за себе си.

 

Риби

Може да се изправите пред проблеми, свързани със стреса. А стресът може да Ви създаде проблеми с кръвното налягане. Не пренебрегвайте леките здравословни проблеми. Намерете начини да подобрите психическото здраве и формата си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top