Search
Филтрирай по...

Здравословният живот и правилният избор на хранителни добавки рестартират интимните отношения на хората в средна възраст

hormonalen-balans-i-libido

С настъпване на средната възраст в живота на двойките се отваря нова страница – нови емоционални изживявания задвижват ежедневието и укрепват връзката с партньора. При много двойки това е етап, в който емоционалната близост се засилва и се отваря повече време за общуване.

Тази положителна тенденция обаче, не се наблюдава и в интимните отношения. Хормоналните промени и липсата на енергия и тонус са само част от факторите, предизвикващи спад в сексуалното желание и представяне.

либидо

За щастие трудностите в постигането на пълноценна интимност с партньора могат да бъдат преодолени. За целта е нужно добре да познаваме своите чувства и интимни реакции, за да реагираме адекватно на случващото се и да поддържаме сексуалната си активност възможно най-дълго. Друго много важно условие за подобряване качеството на сексуалните преживявания, е здравословният начин на живот.

Физическата активност и балансираната диета, предоставяща всички ценни хранителни вещества, необходими на организма в тази възраст, могат да забавят клетъчното стареене, да регулират хормоните и да удължат живота. Това би довело до възстановяване на интимната близост и сексуалната удовлетвореност между партньорите.

Специализираните натурални продукти за възстановяване качеството на интимния живот също играят важна роля в целия процес. Ето кои са нашите страхотни предложения за възстановяване на хормоналния баланс, контрол върху симптоматиката при менопауза и андропауза, и подобряване на сексуалните преживявания:

Свързани продукти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top