Search
Филтрирай по...

Тайната на Вашата невероятно нежна кожа

Тайната на Вашата невероятно нежна кожаЛятото наближава и с всеки изминал ден сваляме все повече дрехи. Скоро ще облечем късите рокли и панталонки, ще сложим блузките без ръкави. Без съмнение всяка жена копнее за нежна, копринено мека и блестяща кожа. Ето защо Ревита стартира конкурс за най-интересен, най-нестандартен и най-любопитен начин за поддържане на кожата. Опишете какво правите, за да запазите кожата на тялото си мека, нежна и блестяща. Споделете какви маски и лосиони използвате, пиете ли хранителни добавки, чували ли сте за някакви тайни рецепти, на кои места от тялото обръщате най-много внимание и кои подценявате? Знаете ли за невероятното въздействие на кокосовото масло и как се използва то? Всеки участник в конкурса има право на 1 коментар. Ще събираме вашите мнения на сайта на Ревита в раздел “Коментари” до 1-ви юни 2011 г. Всеки коментар ще бъде публикуван в раздел “Бележки” на нашата Фейсбук страница.

Вие, приятелите на Ревита от Фейсбук,  ще решите кое мнение най-много ви допада като гласувате с “Харесвам” за най-интересната и най-впечатляващата рецепта. Гласуването ще протече до 12 ч. на обяд на 5-ти юни. Победителят, събрал най-много гласове “Харесвам” , ще бъде обявен на нашата Фейсбук страница. Той ще спечели един от нашите страхотни продукти – Кокосово масло, което може да се прилага както като овлажняващ лосион за кожата и косата, така и като хранителна добавка за отслабване.
С Вашето участие в конкурса Вие декларирате, че сте съгласни с тези правила. Не се допускат и ще бъдат изтривани нецензурни, обидни, агресивни и рекламни коментари, дискусии или линкове. Потребители, които публикуват мнения от един и същи ай пи адрес ще бъдат изтривани. Благодаря за проявеното разбиране!

2 thoughts on “Тайната на Вашата невероятно нежна кожа”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top