Search
Филтрирай по...

Кора от лимони и ябълков екстракт помагат при онкологични заболявания

Полезното и лечебно действие на лимоните е неоспоримо. Обикновено се употребява само лимонов сок заради съдържащия се в него витамин С. Ние Ви препоръчваме да използвате целия лимон.

Оказва се, че лимонената кора съдържа 5-10 пъти повече витамини от лимоновия сок. Тя помага за ликвидиране на токсичните елементи в организма и убива раковите клетки.  Екстрактът от лимон унищожава злокачествените клетки при 12 типа рак, в т.ч. рак на дебелото черво, на млечната жлеза, на простатата, на белите дробове и задстомашната жлеза. Най-голям е ефектът му върху кистите и туморите. Лимонът е ефективен и против бактериални и гъбични инфекции, регулира кръвното налягане и е истински антидепресант.

Лабораторни изследвания показват, че т.нар. олигозахариди, съдържащи се в ябълките, убиват до 46% от раковите клетки в дебелото черво. За разлика от токсичните химиопрепарати, олигозахаридите са натурални, укрепващи здравето съединения. И те се съдържат в големи количества не къде да е, а в зеленчуците и плодовете. В днешно време този вид рак е втора основна причина за смъртност сред онкологично болните жени и трета – сред онкологично болните мъже.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top