Search
Филтрирай по...

Лесно и ефективно премахване на нежеланото окосмяване!

окосмяване по лицето

 

 

Едва ли има жена, която да не се е сблъскала с нежеланото окосмяване по лицето. Особено онова над горната устна… Обикновено дамите, които срещат този проблем, ползват ленти за обезкосмяване или прибягват до лазерна епилация, която обаче не винаги дава желания резултат.

 

Предлагаме ви да опитате нещо коренно различно от всичко, прилагано до момента и сами да направите разликата! Става въпрос за домашно проготвена смес от 3 прости съставки, която жените в Близкия Изток използват успешно от векове насам. Тази смес е богат иизточник на витамини, минерали и антиоксиданти и освен, че ще ви помогне постепенно да се справите с нежеланото окосмяване, но е и много полезна за самата кожа. Тук нека ви припомним никога да не забравяте, колко внимателни трябва да бъдете, когато слагате нанасяте различни продукти върху кожата си. Защото… всичко, което сложите върху нея, директно се абсорбира в кръвния поток!

 

И така, да пристъпим към нашата домашна смес за обезкосмяване! Какво ви е нужно? Само 3 съставки:

 

2 с.л. мед

2 с.л. лимонов сок

1 с.л. овесена каша

 

Забъркайте и нанесете така получената смес върху окосмените части на лицето. Оставете да действа около 15 минутки и след това изплакнете с топа вода. Повтаряйте процедурата 2-3 пъти седмично. В случай, че окосмяването по лицето ви не се дължи на заболяване, само след месец космите би трябвало да изчезнат напълно!

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top