Search
Филтрирай по...

Липса на енергия – нормално или притеснително?

Умора

Непрекъснато чувствате умора и изтощение? Сякаш енергията ви е изчезнала безследно? Все повече хора се сблъскват с този проблем, без да могат да намерят решение. Само да знаеха обаче, колко просто е то!

Дефицитът на В-витамини – най-често срещаната причина за загуба на добрия тонус!

В-витамините са жизненоважни за здравето хранителни вещества, отговорни за метаболитните процеси, превръщането на храната в енергия, синтеза на хормони и невротрансмитери. Ежедневният прием на В-витамини е задължително условие за справянето със стреса и поддържане нормалните нива на енергия. Само че оптималното набавяне на В-витамини единствено от храната не е възможно. И тъй като те работят най-добре „в комплект“, е препоръчително да ги приемате под формата на хранителна добавка, източник на В-комплекс!

Тук ще ви помогне Alive / Алайв Енерджи MAX – течен витамин В-комплекс със страхотен вкус на тропически плодове, който се усвоява оптимално от тялото! Просто добавете 4 ml от Alive / Алайв Енерджи MAX  в чаша вода или сок и изпийте, за да се заредите със свежи сили за всекидневните предизвикателства!

Други причини за физическата и умствената умора:

-Застоял начин на живот. Масова практика при повечето хора, особено офис служителите, е да използват оправданието, че не им остава време да тренират заради работното време. Истината е, че нито една крайност не води до нищо добро. Важното е да има баланс – когато се нуждаете от почивка, отдайте й се, но намирайте време и за движение!

-Стрес. Твърди се, че стресът е в основата на всички болести. Постоянното напрежение повишава нивата на кортизол и други стресови хормони, а оттам се покачват и стойностите на захарта, което неминуемо води до липса на енергия. Затова постарайте се да отделяте време за дейности, които ви разтоварват.

Не забравяйте, че Вие сте отговорни за собственото си здраве, затова се погрижете за себе си!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top