Search
Филтрирай по...

Маслото от чаено дърво на Natural Factors – верен приятел на твоята кожа!

Масло от чаено дърво

 

 

Маслото от чаено дърво (Melaleuca alternifolia) на канадската компания Natural Factors е 100% чисто, получено чрез дестилация с водна пара. Отлично средство за лечение на рани, ожулвания, изгаряния, ухапвания от насекоми и различни кожни инфекции. То има силно изразени антисептични и антибактериални свойства, и е в състояние да унищожава микробите, включително бактерии, гъбички, паразити и вируси.

 

Чаено дърво (масло) е богато на растителни химикали, един от които е терпинен-4-ол. Терпинен-4-ол е мощен фунгицид с ненадминато антисептично действие. Смята се, че маслото от чаено дърво е най-ефективно, когато съдържа висока концентрация на терпинен-4-ол. Ето защо продуктът на Natural Factors съдържа 100% чисто масло от чаено дърво, получено чрез дестилация на водна пара и с високо съдържание на терпинен-4-ол.

 

Чаено дърво (масло) е ефикасен лек срещу гъбични инфекции, включително гъбички по ноктите и микоза, акне, мазоли, циреи, и много други кожни заболявания. Идеално за лятото! Използвайте само локално.

 

Дозировка: прилага се 2-3 пъти дневно върху засегнатите области. Само за външна употреба. Да се избягва контакт с очите и лигавиците. В случай на контакт, изплакнете обилно с вода. Ако получите обрив или дразнене на кожата прекратете употребата. Да не се използва при дерматит или други хронични кожни заболявания. Да се пази далеч от деца.

 

Източник на 100% чист екстракт! Не съдържа пестициди, хербициди и други токсични вещества!

Приложение: допринася за нормални нива на антисептичност и антибактериалност на кожата и ноктите.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top