Search
Филтрирай по...

Млада и свежа кожа и след 40!

Хиалуронова киселина за млада кожа

 

Запитвали ли ли сте се как така има жени, които дори на 40, 50 и повече години имат перфектна кожа? И може ли това да бъде постигнато и без помощта на ботокса и пластичната хирургия?

Разбира се, че можете да поддържате кожата си в перфектно състояние, без да е необходимо да плащате цяло състояние за това! Има далеч по-прости, ефективни и евтини решения, с чиято помощ кожата ви да изглежда с няколко години по-млада и много по-свежа.

 

Anti-aging съставките, от които кожата ви непрекъснато се нуждае!

Двете естествени хранителни вещества, необходими за поддържането на красива и здрава кожа, са витамин С и хиалуронова киселина.

 

Вечният антиоксидант!

Класическият антиоксидант витамин С и задържащата влагата в кожата хиалуронова киселина, работят много добре в тандем! Те допринасят за заличаването на бръчките не само повърхностно, но и на клетъчно ниво – под повърхността на кожата.

Антиоксидант. Натурален витамин C с по-ниска киселинност, осигуряващ най-добра абсорбация.

Според проучване от 2009 г. допълнителният прием на витамин С намалява фините линии и бръчките с до 65%. Приеман под формата на хранителна добавка, витамин С „достига” в най-дълбоките слоеве на кожата, стимулирайки производството на нов колаген. Колагенът е най-важният за кожата протеин. След 25-годишна възраст синтезът му започва да намалява и това е една от главните причини за кожното стареене. Спадът в нивата на колагена не настъпва по едно и също време при всички хора и зависи от много фактори, свързани с начина на живот и до голяма степен – с начина на хранене. Този негативен процес може да бъде овладян чрез допълнителен прием на витамин С. Витамин С насърчава производството на колаген и по този начин влияе отлично не само на кожата, но и на зъбите, костите, венците и др., които също имат нужда от колаген.

Имайте предвид, че ако приемате колагенови добавки, заедно с тях е задължително да вземате и повечко витамин С, защото той увеличава усвояването на колагена!

 

Хиалуронова киселина!

Известна и като „фонтан на живота”, хиалуроновата киселина се съдържа в съединителната тъкан. Тя запълва пространството между клетките на кожата и другите тъкани в тялото, и е важен компонент на синовиалната течност, от която пък зависи нормалното състояние на ставите.

Хиалуроновата киселина е важна за запазването на водата в клетките на кожата и обогатяването им с хранителни вещества. Недостигът на хиалуронова киселина в организма, води до изсушаването на кожата, в резултат от което тя се състарява и се появяват бръчки.

За здрава, свежа и сияйна кожа. Подобрява състоянието на костната система.

Приемана в комбинация с витамин С, хиалуроновата киселина може да направи чудеса за кожата ви! Това е страхотен начин да се отървете от старите, мъртви кожни слоеве, а кожата ви да започне да генерира свежи и нови.

Според няколко съвременни проучвания, комбинацията от хиалуронова киселина и витамин С, може да „изтрие” много години от лицето ви и да ви помогне да изглеждате супер свежо!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top