Search
Филтрирай по...

Мултивитамини Alive! безспорен победител в категорията „Хранителна добавка на годината” за 2013!

Победител в Beauty Innovation AwardsAlive! Мултивитамини спечели първото място в класацията за хранителна добавка на годината за  2013 г. Класацията е организирана от сп. Грация, а победителят е избран чрез гласуване в сайта на списанието или с SMS.

Alive! Мултивитамини се състезаваха финалите с още 3 продукта, но вотът на публиката категорично реши да даде на Alive! златния медал.

Иновативният Hydraplenish (Хидраплениш), представител на т. нар. нутрикозметика, също зае челното място в класацията, но като избор на редактора.

Безотказният ефект, както и съвършеният баланс между цена и качество, са основните показатели, благодарение на които Alive! мултивитамини и Хидраплениш спечелиха сърцата на толкова много хора!

Благодарение на високото си качество и ефективност, мултивитамини Alive! (Nature’s Way), както и Хидраплениш (Nature’s Way), набират все по-голяма популярност и стремително се изкачват по стълбицата на успеха. В основата на този успех стои доверието от страна на нашите клиенти към дейността ни и към продуктите, които предлагаме.

Ние, от екипа на Revita, не приемаме това доверие за даденост и непрекъснато работим в тази посока, като не спираме да предлагаме само най-стойностни и изцяло натурални продукти в подкрепа на вашето здраве!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top