Search
Филтрирай по...

Мултивитамини Alive – с престижна награда от Better Nutrition!

Мултивитамини

Енергизиращите мултивитамини Алайв /Аlive отново са на страниците на изданието Better Nutrition. Този път те са сред победителите в категорията „Мултивитамини“ на престижното издание.

Алайв не са обикновени мултивитамини, тъй като съдържат огромно разнообразие от нутриенти. За да бъдем точни, става въпрос за повече от 100 натурални хранителни вещества само в 1 таблетка!

Освен 25 витамини и минерали, Алайв съдържат още:

смес от зелени супрехрани, екстракти от плодове и зеленчуци, смес от медицински гъби, смес за укрепване на сърдечно-съдовата система, омега 3,-6,-9 мастни киселини, храносмилателни ензими и аминокиселини, цитрусов биофлавоноиден комплекс, лутеин и сибирски женшен.

Освен стабилна подкрепа за имунната система, Алайв мултивитамини предоставят много енергия и помагат на организма да се адаптира към физически и психически стрес. Поддържат нормалното състояние на мозъка, нервната система, сърцето, костите и зъбите.

Издание Better nutrition има 80-годишна история и традиции като информационен бюлетин за природо-съобразния подход към здравето и храненето. То съществува от 1938 г. и днес мисията му е да споделя с потребителите най-новите изследвания от областта на природната медицина и да представя най-добрите брандове в индустрията на натурални продукти за здраве.

Официалният вносител на серия Алайв мултивитамини за България е Ревита ЕООД.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top