Search
Филтрирай по...

Напиши отзив – спечели награда!

Alive-FB-illu

 

Имаме нужда от Вашата помощ! Ако мултивитамините Alive! са след любимите Ви продукти – споделете го с нас! Кажете ни как се чувствате, когато Вие или Ваш близък, приемате мултивитамини Alive! На случаен принцип петима от Вас ще получат страхотен продукт от серията Alive!

 

Благодарим Ви от сърце! Оставете своя отзив като коментар под публикацията още сега!

97 thoughts on “Напиши отзив – спечели награда!”

 1. Албена Иванова

  Богата мултивитаминна формула за възрастни. Съдържа над 100 натурални съставки. Високо концентрирана смес от 26 плодове и зеленчуци, жизнено необходими витамини, антиоксиданти и други ценни компоненти. Те съдържат вещества, извлечени от пресни, сурови храни и за разлика от синтетичните витамини, се усвояват напълно!
  Обожавам ги ,употребявам ги , незаменими са! Чувствам се преродена и заредена!ОБИЧАМ
  Alive Multivitamins

 2. Владимир Иванов

  Аз пия дъвчащите витамини за мъже до 50год. Това са Най добрите витамини, които съм пил до сега. Без глутен са, което е важно за хората с глутенова непоносимост като мен.

 3. Димитринка Василева

  Пия витамините през есента, за засилване на имунитета.
  Действат прекрасно!

 4. Елисавета

  Започнах да пия витамини Alive след като боледувах от вирусно заболяване повече от два месеца.Пих витамините три месеца и резултата беше отличен.Бързо се възстанових и укрепнах.Много съм доволна от това,че са включени голям брой витамини,минерали и много допълнителни нужни за организма добавки.

 5. мария

  Alive не са просто поредните мултивитамини, a своеобразна суперхрана събрана в една таблетка с която се чустват прекрасно моите деца

 6. искра иванова

  Мултивитамините Alive са като гориво за организва, дават му сила и енергия, подобряват функционирането на много органи. От тях се чувствам жизнена и изпълнена с енергия и сили.

 7. Ралица Манолова

  Много качествен продукт! Когато ги приемам се чувствам по-бодра, заредена с енергия и всичко се случва по-лесно:)

 8. Диана Славова

  Мултивитамините Alive ми дават сила и енергия, освен, че подобряват функционирането на много органи. От тях се чувствам по-жизнена и енергична и с повече сили. Доволна съм определено. Заслужават си.

 9. Petq Angelova

  Чувствам се страхотно откакто започнах да приемам мултивитамините Alive.Благодаря ALIVE!!!

 10. Симона Тонкова

  Витамините Алайв зареждат тялото с енергия и така преборвате пролетната умора и сте пълноценни.

 11. Живка Йозова

  Много качествен продукт и големи ползи за организма. Зареждат клетките е енергия, подобряват качеството на живота.Ползвам ги когато се чувствам уморена и изтощена, при пролетна умора, за засилване на имунитета и за получаване бързо на нови сили. Много са позходящи за всякакви възрасти хора.

 12. Йонка Симеонова

  Мултивитамините Alive са като гориво за организва, дават му сила и енергия, подобряват функционирането на много органи. От тях се чувствам жизнена и изпълнена с енергия и сили.

  1. Розалия Вичева

   Ползвам ги когато се чувствам уморена и изтощена, при пролетна умора, за засилване на имунитета и за получаване бързо на нови сили.

 13. Силвия Христова

  За витамини Alive ще кажа, че те са най-доброто, на което съм попадала. Взех си ги по препоръка на моя позната аптекарка. Бях закъсала със сериозен косопад, а и стана така, че боледувах тежко няколко пъти и вече се чудех как да се предпазя. Отидох в аптеката с надеждата да намеря нещо, което да ми реши проблемите комплексно. Поразгледах, накрая и питах какво и как и реших да опитам. Резултатите: 1) След близо две години периодичен прием 1 боледуване в лека форма; 2. Коса здрава и блестяща; 3.Кожа със здрав тен , добре изглеждаща и без проблеми. За мен каквато и реклама да ми направи някой на друг продукт аз след като се убедих в качеството и действието на тези витамини НЕ ГИ ЗАМЕНЯМ.

 14. Галя Дамянова

  Mултивитамините Alive ми дават сила и енергия.Качествени и полезни съставки …Благодаря,че Ви има!

 15. Тодор Михайлов

  Чувствам се много по-добре откакто започнах да приемам мултивитамините Alive. Те ми дават необходимата енергия за деня и не се изморявам лесно, колкото и да съм натоварен.

 16. Александра Георгиева

  Харесвам много мултивитамините Alive, защото виждам, че наистина ми помагат да съм по-жизнена и енергична в натовареното си ежедневие.

 17. Йордан

  Чувствам се жизнен и енергичен с Alive Multivitamins !

 18. Радка Михайлова

  Харесвам мултивитамините Alive. Имам натоварено ежедневие и се чувствам много добре, когато ги приемам – бодра съм, имам енергия и кожата ми има свеж вид.

 19. Елена Георгиева

  Чувствам се много добре, когато приемам мултивитамините Alive. Прави ми впечатление, че имунитетът ми е подсилен и не се разболявам през есенно-зимния сезон

 20. иван лазов

  Mултивитамините Alive ми дават сила и енергия.Качеството на Alive и полезните съставки в тях са много добри.

 21. владимир станев

  Доволен съм от мултивитамините Alive и ги препоръчвам на всички да ги пробват.Дават нужната енергия на организма,действат добре,здравосовни са.

 22. стефчо Атанасов

  С Alive Men’s Multivitamins се чувствам жизнен, енергичн и здрав.

 23. Ивелина Атанасова

  За мен Alive са не просто витамини, а суперхрана за целия организъм. Приемам ги през есента, за да подсиля имунитета си и да се предпазя от болести (а ако се раболея се възстановявам много бързо), и в началото на пролетта, когато наистина имам нужда от енергия.

 24. Райна Атанасова

  Започнах да пия мултивитамините преди повече от три месеца. Чувствам се като нов човек. .

 25. Цветелина Атанасова

  чудесни витамини-дават сили и енергия- и са антиоксиданти

 26. Магдалина Василева

  За мен е важно единствено да се чувствам добре.С Alive се чувствам перфектно.

 27. Радост Попова

  Сезонен вирус беше повалил мен и майка ми, чувствахме се ужасно – уморени и отпаднали, на ръба на силите си. Нямахме апетит, а високата температура и мускулните болки не ни оставяха с дни. Всичко се промени, когато започнахме да пием мултивитамини Alive! – на втория ден от началото на приема им вече бяхме на крака, по-силни и енергични, жизнени и безкрайно доволни. Благодарим ви!

 28. Калинка Йорданова

  С мултивитамините Alive се чувствам жизнена и енергична,нещо много важно за мен- с две малки деца ,които по цял ден искат да играят

 29. Магдалина Досева

  Страхотнни са ,препоръчвам с две ръце.

 30. Милена Миразчийска

  Мултивитамините Alive,ми действат много добре,аз работя в металургията,и благодарение на тях,изкарвам по-леко нощните ми смени,но ги пия ,вечер,преди да отида,на работа.

 31. Kostadin Kraeshki

  Alive Multivitamins са идеални за цялото семейство и ни помагат да получаваме всички необходими за организма витамини, минерали и други ценни натурални съставки. Съдържат само естествени съставки, което е един голям плюс. Цената е сравнително висока,но напълно оправдана. С Alive сме здрави, бодри и пълни с енергия през всички сезони.

 32. Райна Николова

  чудесни витамини-дават сили и енергия- и са антиоксиданти

 33. Бонка Досева

  Витамините са важна част от правилното функциониране на организма ето защо се спряхме цялото семейство на Alive Multivitamins

 34. Антоанета Стоева

  Вече 2 месеца ги пия, тъй като винаги преди пролетта пия мултивитамини.Не бях пробвала преди Алайв Мултивитамини, но сега определено мога да кажа, че ще повторя. Страхотен ефект-енергичност, свежест,бодрост, много бърз и дълготраен ефект. Благодаря и на аптекарката, която ми ги препоръча.

 35. Веселина Василева

  С Alive ще се почувствате наистина живи и изпълнени с енергия, жизнененост и издръжливост качеството на Alive и съдържанието на полезните съставки в тях правят човек да се чувства като на 18 год.

 36. Теодора Петрова

  Тази есен за поредна година използвахме Мултивитамини Алайв цялото семейство и се разминахме с грипа.

 37. Росица Халкова

  За нашето семейство, мултивитамините Alive са причината за перфектно здраве. Те предпазват дома ни от белестите, които се опитват да станат част от ежедневието на цялото семейство. Мултивитамините са задължително с нас на всякъде!

 38. Камелия Пеева

  Alive е източник на здраве и енергия, дори и когато през зимата не консумирам много плодове и зеленчуци се чуствам добре

 39. Райна Николова

  витамините са много качествени и помагат за повишаване на имунната система- зимата задължително ги купувам

 40. Ivo Kirovski

  Много добре се отразиха на детето, боледуванията намаляха и апетита се увеличи.

 41. Теодора Желева

  Най-добрите витамини на нашия пазар!Изпълват ме с енергия,чувствам се бодра и жизнена през целият ден!

 42. Дениел Травлев

  С Alive Men’s Multivitamins се чувствам жизнен, енергичн и здрав.

 43. Ани Попова

  Alive Multivitamins са единствените купувани в къщи от няколко сезона насам. Причината е ясна- високо качество и сътветно добра усвояемост от организма. Наистина с тези витамини всички в семейството се чувстваме по- здрави и жизнени. Най- добрия избор срещу пролетна умора и за висок имунитет.

 44. Даринка Кафалиева

  Alive Multivitamins саедни от най-добрите на пазара в момента и ги препоръчвам на всички хора,които нямат време да се хранят здравословно.Те съдържат всички необходими витамини и минерали и по този начин заълват пропуските ни в храненето.Откакто ги вземам се чувствам по-ениргична,по-бодра и със добро самучувствие!

 45. Невена Батаклиева

  Колкото по-рано започнете да приемате мултивитамините Alive, толкова по-високи са шансовете да съхраните добро здраве и самочувствие през цялата година.Приемам ти през пролетта и есента за засилване и укрепване на имунитета както за мен така и за цялото ми семейство.Цената е висока или може би е нормална ,но заплатите са ниски тук в провинцията,но си заслужава.Мултивитамините с натурален произход съдържат вещества, извлечени от пресни сурови храни – плодове, растения, зеленчуци.Хубавото на тези витамини е, че витамин C се усвоява бавно и организма не го изхвърля преждевременно, което честно казано не знам дали го има в други подобни продукти.Толкова комплексни витамини не съм виждала до сега! Това е като витаминова бомба. Хубавото е, че са напълно натурални. Дават ми много енергия и жизненост и съм по-пълноценна от всякога.

 46. Добра Стоянова

  С витамините се чувствам бодра, жизнена, особено след като боледувах от пневмония.Те ми помогнаха да се възстановя по-бързо след боледуването.

 47. Дарина Красимирова

  Mултивитамините Alive ми дават сила и енергия през целия ден! Едни много качествени витамини с наистина чудесен резултат. От както ги ползвам ги препоръчвам и на моите приятели и близки! Опитайте и вие и ще усетите резултата….

 48. Ползвала съм мултивитамините Alive за жени и ги препоръчвам.

 49. Цялото семейство сме страшно доволни от витамини Алайв!!! На детето давам детските мултивитамини и резултата е очевиден-не боледува както преди! За нас-възрастните, витамините допринасят с тонус и енергия!!!

 50. Златин Ефтимов

  Съпругата ми ги пие и е много доволна.Дават нужната енергия на организма,жизненият тонус е по- добър, здравословни са. Смятам и аз да започна да ги пия.

 51. Мария Беженар

  Със сигурност мога да кажа, че точно тези витамини са много добре подбрана формула и съставниките им влияят благотворно на целия организъм. Предпочитам ги пред всички останали.

 52. Венера Кирова

  Това с любимите витамини на мен и моето семейство !
  С Alive Multivitamins се чувствам жизнена, енергична и здрава.Тъй като се разграждат бързо за 30 минутиусещам енергиата им бързо.От както вземам витамините се чувствам прекрасно-кожата ми стана по-свежа и сияйна.Препоръчвам Alive Multivitamins на всеки!

 53. Ивета

  Просто се чувствам по- енергична и не боледувам от сезонните настинки.Това ми е достатъчно ,за да се доверявам винаги точно на Alive Multivitamins

 54. Милена Стоева

  Приемаме само витамини Alive,защото са натурални и се усвоят напълно.А децата ги обожават,заради страхотния им вкус.

 55. павлин

  Един прекрасен продукт,ползваме го всички в къщи и сме много доволни от резултата той е много добър

 56. Росица Дамянова

  Чувствам се жизнена и изпълнена с енергия! Много съм доволна!

 57. Мина Димитрова

  Ползвам витамините повече от 6 месеца и тази зима не съм се разболявала, чувствам се по-жизнена.

 58. Росица Ефтимова

  Окакто почнах приема на Мултивитамини Алайв се чувствам по- жизнена и енергична, не боледувам, забравих какво е пролетна умора.

 59. Наталия Николова-Наумова

  Истината е , че ги ползвах преди време и съм ужасно доволна.Препоръчвам ги на всички.

 60. Наталия Николова-Наумова

  Истината е , че ги ползвах преди време и съм ужасно доволна.

 61. Rosica Dobreva

  С Alive Multivitamins се чувствам жизнена, енергична и здрава.

 62. Христина Димитрова

  Аз също ги пих и съм много доволна. Дори сега мисля да си купя още една опаковка. Чувствах се наистина добре с тях. Peace Пила съм и една добавка за подобряване на настроението на същата фирма и се чувствах чудесно. Определено си заслужава.

 63. Моника Димитрова

  Чувствам се заредена с енергия и знам, че давам най-доброто на себе си и на семейството си 🙂

  1. Ценка Дюлгярова

   Доволна съм от мултивитамините Alive и ги препоръчвам на всички.

  1. Владислав

   През есента съпругата ми купи витамини, които да ни помогнат за засилване на имунитета и срещу грипните заболявания през зимния сезон. Още седмица след началото на приема на Alive, усещах, че съм изпълнен с енергия, умората намаля значително. Съпругата ми сподели, че косата й започна да расте по-бързо, а ноктите й станаха по-здрави. От тогава до ден днешен не съм пропускал дневната доза Alive, съпругата ми също. Така ще е и занапред!

 64. Силвия Миткова

  От както ползваме мултивитамините Alive не изпитваме пролетна умора и се чустваме свежи и работоспособни

 65. Руска Пенева

  Ние приемаме мултивитамини Alive и се чувстваме наистина живи и изпълнени с енергия! Препоръчвам мултивитамините на тези, които все още не са пробвали!

 66. Петя Николова

  Чувствам се по-енергична и тонизирана. Благодарение на Alive Multivitamins тази година пропуснах симптомите на “пролетната умора” и почти не съм боледувала. Много съм доволна.

 67. Росица Събева

  Аз лично не съм ги ползвала, но майка ми ги пие от 2-3 месеца и изглежда много енергична, жизнена, усмихва се повече….изглежда и по-млада 🙂

 68. Красимира Атанасова

  С Alive ще се почувствате наистина живи и изпълнени с енергия, жизнененост и издръжливост.

 69. Радо Клявков

  Доволен съм от мултивитамините Alive и ги препоръчвам на всички да ги пробват.Дават нужната енергия на организма,действат добре,здравосовни са.

 70. мира кавлакова

  Mултивитамините Alive ми дават сила и енергия.Качеството на Alive и полезните съставки в тях са много добри.

 71. kati hristova

  Чувствам се жизнена и изпълнена с енергия след приемане на мултивитамините Alive!
  Препоръчвам ги на всички, да ги пробват и да се убедят в качествата им!

  1. Гергана Любенова

   На мен ми помогнаха да се преборя с пролетната алергия. Дават много добър тонус на организма – подобряват храносмилането, спомагат за прочистване на натрупаните токсини. Изчезна и хроничната умора.

 72. Зорница Христова

  С Alive Multivitamins се чувствам жизнена, енергична и здрава.Тъй като се разграждат бързо за 30 минутиусещам енергиата им бързо.От както вземам витамините се чувствам много добре.Зрението ми се подобри, кожата ми стана по-свежа и сияйна.Препоръчвам Alive Multivitamins на всеки!

 73. Деница Динева

  Чувствам се жизнена и изпълнена с енергия след приемане на мултивитамините Alive! 🙂

  1. Людмила Петкова

   Вече трети месец ползвам тези витамини и горещо ги препоръчвам-поне съдейки по личния си опит. Откъм витаминен състав и всички допълнителни екстри-биофлавоноиди, аминокиселини, ензими и т.н., няма аналог. И откъм цена е съвсем разумно. Аз приемах по една таблетка на ден, но случайно забелязах, че препоръчителната доза е 3 на ден. И с една за три месеца се чувствам много добре.

  2. Ani Tsaneva

   Дават ми енергия и се чувствам здрава, жизнена и работоспособна!

 74. Красимира Панайотова

  Пробвала съм мултивитамините Alive и мога смело да кажа,че те са суперхрана събрана в една таблетка.Препоръчвам на всеки да пробва и да се убеди сам.

 75. Веселин Василев

  Започнах да пия мултивитамините преди повече от три месеца. Чувствам се като нов човек. Много бодър, тонизиран и освежен .

 76. Теодор Кръстев

  Немога да кажа, че усещам разлика когато приемам или не приемам витамините, НО определено вярвам на марката Алайв !
  Знам, че съдържат само естествени съставки и това е причината да копувам само тях ! Има ги навсякъде по аптеките и са на конкурентна цена спрямо други мултивитамини от този клас.

 77. Маргарита Янчева

  За мен Alive са не просто витамини, а суперхрана за целия организъм. Приемам ги през есента, за да подсиля имунитета си и да се предпазя от болести (а ако се раболея се възстановявам много бързо), и в началото на пролетта, когато наистина имам нужда от енергия. Усещането е като прилив на свежест и бодрост. Чувствам се някак заредена и смяната на сезоните не ми се отразява негативно. Със сигурност мога да кажа, че точно тези витамини са много добре подбрана формула и съставниките им влияят благотворно на целия организъм. Предпочитам ги пред всички останалаи, които съм изпробвала, защото са повече от витамини!

 78. Виктория Владимирова

  Здравейте,

  Аз съм на 15г., пия мултивитамините Alive и съм много доволна.

 79. Десислава Владимирова

  Здравейте,

  Ние вкъщи ползваме мултивитамините Alive от няколко месеца и сме много доволни. За първа година не изпитвам пролетна умора и се чуствам свежа и работоспособна.Ще продължа да ги ползвам и занапред, въпреки че цената им е по висока в сравнение с други мултивитамини на пазара, качеството на Alive и съдържанието на полезните съставки в тях, напълно я оправдават.

 80. Лилия Гилева

  Дъщеря ми на 5г приема детските Мултивитамини Алайв от около 4месеца,не мога да кажа,че не боледуваме,но определено всичко минава без тежката АБ артилерия!Апетита се засили,буквално яде през 2-3 часа,а преди това беше доста злоядо дете,все насила ставаха нещата!Сега утрото ни започва с Алайв и наистина от тях е пълна с енергия!Благодарим ви от сърце!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top