Search
Филтрирай по...

Новата марка Wellesse вече е тук!

Уелес

 

 

Американска компания за производство на хранителни и диетични добавки – Nature’s Way, присъедини към семейството си още един бранд – Wellesse!

 

Ние, от екипа на Revita, сме много щастливи за това, че в разнообразната ни палитра от висококачествени продукти, вече присъстват и хранителните добавки Wellesse! Вие пък, имате прекрасната възможност да се възползвате от тези уникални течни формули, създадени според най-високите изисквания за ефективност и безопасност!

 

Марката Wellesse, е основана преди повече от 25 години в САЩ. Компанията-майка на Wellesse, е Botanical Laboratories, LLC, основана още в далечната 1988 г., във Ферндейл, САЩ.

 

Продукти Wellesse са произведени във Ферндейл, Вашингтон (САЩ), според строгите стандарти за Добра производствена практика (GMP). Притежават сертификат NSF GMP за производство, пакетиране и разпространение, удостоверяващ, че продуктите са създадени по най-високите стандарти – GMP. Всички продукти Wellesse, са съобразени с изискванията на Администрацията по храните и лекарствата в САЩ (FDA). Wellesse не съдържат глутен и като гарант за това, са сертифицирани от GFCO (Gluten Free Certification Organization).

 

Всички хранителни добавки Wellesse са в течна форма. Това е огромно предимство, тъй като когато са в течна форма, хранителните вещества се усвояват много по-добре от организма. Високата бионаличност на лабораторно-тестваните съставки в Wellesse, е гаранция за максимална ефикасност и активно действие. А страхотните, свежи вкусове – ще се влюбите в тях още от първата глътка!

 

Серията Wellesse включва:

Разгледайте онлайн каталога ТУК!

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top