Search
Филтрирай по...

Ройтерс: Жените изпращат по-често лъжливи SMS-и

жените лъжат повече от мъжете, когато пишат смс.иРезултатите от мащабно проучване показват, че хората, които имат навика да изпращат „мръсни” SMS-и, лъжат в огромен процент от случаите. Много често, онези, които се заиграват със „секстове” (сексуални текстове), не са облечени по начина, който описват и не винаги правят онова, което пишат, че правят.

В изследването, публикувано в reuters.com, се споменава още, че по-склонни към измислици са именно жените. Те прибягвали до тези невинни хитринки, за да предизвикат по-голям интерес у другия пол, коментира водещата изследването Д-р Мишел Дроуйн.

Участниците в изследването (повече от 100 на брой), споделили още пикантни подробности от интимния си живот. Така например, много от дамите си признали, че често имитират оргазми пред своите постоянни или не толкова постоянни партньори. Е, мъжете няма как да излъжат в тази част от играта! J

Не че има нужда от проучвания, които доказват, че в сравнение с мъжката част, жените са по-ловки комбинатори, но все пак са интересни и нагледните доказателства по въпроса.

Преди време пък  друго британско проучване показа как 20% от британците изпращат своите „секстове” до грешни получатели, включително на бабите си, посочва БГНЕС. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top