Search
Филтрирай по...

Свободни от диабета с помощта на Блад Шугар!

 

Кръвна захар

 

Вие сте диабетик. От дълго време живеете с умората всеки ден. Понякога сте нервни и раздразнителни, друг път усещате непреодолима слабост, непрекъснато чувствате жажда и непреодолим глад… Ходенето по малка нужда десетки пъти на ден ви изважда от равновесие… Непрекъснато преминавате от едно състояние към друго – ту сте мудни и отнесени, ту свръхнеспокойни и напрегнати. Има дни, в които се чувствате като във влакче на ужасите…

Вероятно както много други хора с диабет, така и вие живеете с усещането за непълноценност, възприемайки себе си като тежко болни. Но това е напълно погрешно, защото вие можете да направите така, че да не усещате диабета. Ако успеете да държите него и симптомите му под пълен контрол, животът ви коренно ще се промени, а вие ще бъдете свободни. Но конвенционалното лечение и здравословната диета не са достатъчни, за постигнете тези резултати. Нужен ви е специализиран природен продукт, който да въздейства не само върху симптомите на диабета, но и върху неговите причинители!

 Блад Шугар – най-ефикасната билкова бленда срещу висока кръвна захар, преддиабетно състояние и хипогликемия! Блад Шугар (Blood Sugar) е източник на уникална билкова комбинация, която перфектно контролира кръвнозахарните нива и метаболизма на въглехидратите и липидите. Блад Шугар е високо ефективно профилактично средство за лечение на преддиабетно състояние и неинсулинозависим диабет (тип II), като се препоръчва и на хората, предразположени към диабет.

Натуралният състав на Блад Шугър включва витамин А (смес от каротеноиди), кора от канела, екстракт от листата от гимнема, семена от сминдух, екстракт от семената на горчив пъпеш, листа от опунция, листа от черна боровинка и хром пиколинат:

Витамин А – мощен антиоксидант, който повлиява генната експресия, неутрализира свободните радикали и противодейства на затлъстяването и инсулиновата резистентност на клетките.

Канелена кора – подпомага метаболизма на диабетиците и понижава кръвнозахарните нива. Антидиабетичният й ефект е силен колкото ефекта на някои лекарства срещу диабет, с тази разлика, че приемът й не води до нежелани ефекти.

Гимнема (лист) – противодейства при метаболитен синдром и затлъстяване, високи плазмени нива на холестерола , триглицеридите и глюкозата, както и атеросклеротични изменения. Стимулира продукцията на инсулин и понижава инсулиновата резистентност в тъканите. Неутрализира чувствителността на глюкорецепторите и потиска желанието за сладки храни.

Сминдух (семена) – понижава нивата на глюкозата, гликирания хемоглобин, триглицеридите и общия холестерол.

Горчив пъпеш (семена) – проявява силна хипогликемична активност, стимулира периферната утилизация на глюкозата, потискане ключови глюконеогенезни ензими и предпазва бета-панкреатичните клетки, секретиращи инсулин.

Опунция (лист) – перфектно действие при метаболитен синдром и затлъстяване. Подобрява усвояването на глюкозата през клетъчните мембрани и забавя натрупването на мазнини в хода на образуването им от въглехидрати у лица, приемащи свръхколичества въглехидратни храни. Доставя на организма калий, калций, магнезий и фосфор, важни за правилната регулация на метаболизма.

Черна боровинка (листа) – отлично противодейства при диабет и хиперлипидемия. Забавя прогресията при диабетна ретинопатия и намалява риска от съдовите и неврологични увреждания, съпътстващи захарния диабет.

Хром (като хром пиколинат) – Хромът е задължителен, ключов елемент в профилактиката и лечението на диабета. Има важна роля за действието на инсулина – хормона, който подпомага съхранението и обмяната на въглехидратите в тялото. Той участва в съединение, наречено глюкозо-толерантен фактор или GTF, и взема сериозно участие в контрола върху кръвната захар, потиска усещането за глад и намалява телесните мазнини. Увеличава енергията. Дефицитът на хром е често срещан при диабет, което още повече усложнява симптомите на заболяването.

Блад Шугар има много добър контрол върху нивата на кръвната захар, но освен това понижава холестерола, намалява апетита и има силно противовъзпалително и антиоксидантно действие. Как действа Блад Шугър?

-Повишава чувствителността на тъканите към инсулина, подобрява усвояемостта на глюкозата от клетките и понижава нивата й в кръвотока(хипогликемично действие);

-Намалява степента на гликиране на хемоглобина в условията на хипергликемия;

-Благоприятно повлиява синтеза на важни клетъчни протеини, регулирани от витамин А и неговите аналози (каротеноидите);

-Понижава общия и LDL-холестерола, приети с храната, и забавя биосинтеза на нови количества от тях;

-Помага за намаляване на апетита за сладки и пикантни храни, и е добра добавка към общите мерки срещу обездвижване и наднормено тегло;

-Действа протективно и антиоксидантно на инсулин-произвеждащите бета-клетки на панкреаса;

-Има детоксикационна и пребиотична активност в стомашно-чревния тракт, като облекчава индиректно работата на черния дроб;

-Предотвратява или забавя прогресията на различните усложнения на диабета – ретинопатия, невропатия, кардиологични и васкуларни нарушения и т.н.

 

Защо си струва да се доверите на Блад Шугар?

-Защото съчетава най-модерните фитотерапевтични и нутрацевтични принципи срещу новата глобална епидемия – диабетес мелитус!

-Защото е съобразен с дневните нужди от хром и витамин А!

-Защото безопасността на растителните екстракти е гарантирано проверена!

-Защото по напълно естествен начин прави клетките по-чувствителни към инсулина и контролира кръвната захар!

-Защото ще ви освободи от чувството на умора и нервност и ще окаже ефективен контрол дори върху хипогликемичните пристъпи!

-Защото ще елиминира главоболието и световъртежа при глад!

-Защото енергията и жизнеността ви осезаемо ще се повишат!

-Защото подобрява вида на кожата при различни раздразнения, включително акне!

Вегетариански продукт, без съдържание на ГМО. Производител: Nature’s Way, USA. Вносител: Ревита ЕООД.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top