Search
Филтрирай по...

Седмичен здравен хороскоп за периода 03-09 февруари 2014

Здравен хороскоп Овен

Безпокоят ви проблеми с храносмилането, за които отдавна сте наясно, но досега не сте взели необходимите мерки. Време е да направите консултация при специалист и ако е нужно – да направите необходимите изследвания. Това ще ви помогне да предотвратите по-нататъшни усложнения. В случая, практикуването на Йога може да ви бъде от голяма полза.

Телец

Настройте по-позитивно през предстоящите дни и се хранете здравословно, за да държите здравето си под контрол. В никакъв случай не си позволявайте да преяждате, тъй като храносмилателната ви система и особено чувствителна тези дни. Онези от вас, които имат проблеми с кожата си, нека не омаловажават този факт и се посъветват с лекар. Движете се повече.

Близнаци

Проблемите, свързани със здравето, ще ви тормозят и през тази седмица. Крайно време е да осъзнаете необходимостта от рязка промяна в начина си на живот. Освен това, не сте достатъчно решитени, което може да ви изграе лоша шега. За да подобрите емоционалното си състояние, предприемете нещо ново и коренно различно от досегашните ви дейности. Канализирайте мислите си в по-положителна посока и изгонете страха от себе си.

Рак

Напоследък сте се занемарили. Съветът ни е, през следващите дни да се погрижите за себе си и да преустановите някои от вредните си хранителни навици. Контролирайте емоциите и не прибързвайте с реакциите си, за да не съжалявате след това. Почивайте си повече, като за целта не бива да бързате с изпълнението на задачите и ангажиментите си.

Лъв

В резултат на някои лични проблеми и неприятности в службата, през идните дни ще се чувствате изтощени физически и емоционално. Заемете се с по-креативни дейности, за да не изпаднете в депресивно или тревожно състояние.

Дева

В последно време имате склонност да хиперболизирате всяка болежка, което тормози и вас, и околните. Избягвайте да обсъждате здравословните си проблеми с всеки втори човек. Също така, не съсредоточавайте мислите си върху всичките си оплаквания. Колкото повече мислите и говорите за тези неща, толкова по-лошо може да стане. Захванете се с някаква творческа дейност, за да се справите с хипохондричните си нагласи.

Везни

Тази седмица ще бъде доста добра за вас. Ще преодолеете здравословен проблем, който отдавна ви мъчи. Бъдете внимателни обаче и продължавайте да се пазите, за да не се върнете в предишното положение. Разхождайте се всеки ден и включете в диетата си повече плодове и зеленчуци. Онези от вас, които имат мигрена, трябва да избягват какъвто и да било стрес и напрежение.

Скорпион

За представителите на тази зодия се очертава седмица с доста активен социален живот. Това ще ги подтикне към повишена консумация на алкохол и вредни  храни. Бъдете внимателни и не се поддавайте на всяко изкушение, което се изпречи на пътя ви. Онези от вас, които страдат от астма, трябва да бъдат още по-предпазливи.

Стрелец

Имате усещането, че държите живота си под контрол и това ви прави щастливи. Ще имате възможност да направите правилния избор и да подобрите здравето си. Имайте предвид, че здравословната диета и позитивното мислене също могат да се отразят много добре на здравословното ви състояние. В следващите дни, избягвайте мазните и пикантни храни.

Козирог

По-възрастните представители на зодията ще се радват на перфектно здраве и добро разположение на духа. Козирозите, които страдат от мускулни и/или ставни болки, ще забележат видимо подобрение в състоянието си. Бременните жени трябва да бъдат много внимателни и да се пазят от студа, както и от неподходящи храна и лекарства.

Водолей

Забързаният ви график ще ви принуди да игнорирате здравето си. Към края на седмицата обаче, ще приключите с повечето от важните си и спешни ангажименти. Следствие от това, ще почувствате огромно облекчение и спокойствие. Обличайте се добре и ако се налага – превантивно приемайте билкови продукти.

Риби

Рибите ще плуват в свои води през цялата седмица. Те ще се чувстват в перфектна форма както физически, така и емоционално. Удовлетвореността от свършеното през работната седмица ще ги накара да са още по-спокойни през уикенда. Рибите са склонни към крайности в емоциите си, но през предстоящите дни ще бъдат доста по-уравновесени от обикновено, което ще се отрази положително и на физическото им здраве.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top