Search
Филтрирай по...

Седмичен здравен хороскоп за периода 14.12 – 20.12.2015 г.

Седмичен хороскоп

Овен

В перфектна кондиция сте, активни и дейни. Застоят, в който доскоро се намирахте вече е минало. Поради натовареността на работното място, има опасност да се почувствате изтощени към средата на седмицата, затова не се лишавайте от сън.

Телец

Чудесна седмица за телците! Въпреки напрегнатия си график, сте жизнени и енергични, физическото ви здраве също е на ниво. На бременните жени се препоръчва да не се претоварват емоционално. Бъдете внимателни, когато шофирате.

Близнаци

Ще се почувствате много по-добре, отколкото през последните няколко дни. Онези от вас, които имат хроничен здравословен проблем ще намерят много добро решение, с чиято помощ да подобрят състоянието си.

Рак

През новата седмица избягвайте тежката храна и особено месото. Възможни са стомашни проблеми, предимно киселини, тежест и подуване. Рискът от инциденти е висок, затова бъдете по-внимателни.

Лъв

Благодарение на подобрените си хранителни навици, се чувствате много по-добре, в сравнение само с до преди няколко дни. Разполагате с необходимата енергия, за да се справите с всички проблеми, които се изпречват на пътя ви. Положителната нагласа и добрата храна правят чудеса с вас!

Дева

Съветваме ви да се обърнете към специалист, дори при по-дребни здравословни проблеми. Помислете как за кратко да се откъснете от ежедневието и работната среда, имате огромна нужда от разнообразие и почивка.

Везни

На път сте да овладеете стреса и усещането за напрежение. Това се дължи на факта, че напоследък се наспивате добре и така успявате да компенсирате психическото напрежение. Към средата на седмицата главоболието ще отмине.

Скорпион

Чувствате се психически и физически изчерпани. Може би напрежението на работното място ви идва в повече напоследък. Постарайте се да си осигурите по-голяма почивка скоро, за да може да се възстанови имунната ви система и отново да наберете сили.

Стрелец

Пушачите не бива да злоупотребяват с вредния навик. Усещането, че пушенето намалява стреса е много измамно и колкото по-скоро го разберете, толкова по-добре за вас. Опитате се да намалите броя изпушени цигари наполовина!

Козирог

Придържайте се към по-здравословен хранителен режим, който включва повече плодове и зеленчуци. В никакъв случай не преяждайте и не прекалявайте с вредните храни. През новата седмица намалете консумацията на сол и животински продукти.

Водолей

Не се чувствате в особено добра кондиция. Това може да се промени единствено чрез начина на хранене. Не се увличайте по диети, просто се хранете здравословно и задължителбно спортувайте или поне бъдете по-активни физически.

Риби

Рибите имат огромна нужда от сън и почивка! Напоследък доста често практикувате някои от лошите си навици, което не ви се отразява никак добре. Разсеяни и разконцентрирани сте, и много апатични. За да се „съживите” малко, ви препоръчваме спорт и по-конкретно – плуване!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top