Search
Филтрирай по...

Седмичен здравен хороскоп за периода 12.01 – 18.01.2015 г.

здравен хороскоп

 

 

Овен

 

Проблемите, свързани с теглото могат да ви донесат някои проблеми през тази седмица. Помислете си сериозно дали не е дошло време да свалите някое и друго килце. Така ще увеличите нивата си на енергия и ще бъдете много по-активни. Пациентите с високо кръвно налягане трябва да обърнат специално внимание на състоянието си, спазвайки определени диетични ограничения.

 

Телец

 

Благодарение на здравословния хранителен режим, който стриктно следвате, се чувствате много по-свежи и енергични. Ако продължавате в същия дух, проблемите с храносмилането, ще изчезнат напълно и по съвсем естествен начин. Увеличете приема на течности.

 

Близнаци

 

Към средата на седмицата, е възможно да се появят проблеми със зъбите и венците. Поддържайте хигиената на устната кухина на много добро ниво и потърсете помощта на специалист, още при първите симптоми, колкото и маловажни да ви се струват те.

 

 

Рак

 

През тази седмица ще бъдете в сравнително добра форма. Освен това ще почувствате значително облекчение от болките в костите и ставите, които ви притесняваха доскоро. Останете активни.

 

 

Лъв

 

Напоследък сте доста напрегнати, което може да се превърне в причина за по-сериозни здравословни проблеми. Постарайте се да трансформирате агресивната енергия в динамична. Забавете темпото и не си създавайте излишни притеснения.

 

Дева

 

Вероятността от хранителни разстройства и алергии, е висока. Съветваме ви да не смесвате прекалено много храни, да намалите приема на месо и животински продукти, и да увеличите приема на течности. Би било добре, ако за известно време се откажете от тестените изделия от бяло брашно. Всичко това ще ви помогне както да избегнете храносмилателните смущения, така и да се отървете от някое и друго килце.

 

 

Везни

 

През този период трябва да обърнете специално внимание на здравето си, особено ако сте със слаба имунна система. Рискът от настинки и грип, е висок. Преструктурирайте менюто си, като увеличите консумацията на пресни или задушени сезонни зеленчуци. Хранете се колкото е възможно по-разнообразно. Ще бъде добре, ако допълнително подкрепите организма си с витамини и минерали.

 

Скорпион

 

Нека пациентите с диабет и сърдечно-съдови болести, бъдат поо-внимателни по отношение на здравето си. Не се напрягайте излишно, контролирайте емоциите си и си почивайте повече. Добрият сън е най-доброто лекарство за много здравословни проблеми, включително на онези от психо-емоционален характер. Имате нужда от много сън!

 

 

Стрелец

 

Новата седмица ще бъде добра за вас и вашето здравословно състояние. Ще се чувствате много добре, а някои от вас ще се излекуват от скорошно заболяване. Единствено към сряда/четвъртък, трябва по-внимателно да подбирате храната си, за да не си докарате стомашно-чревни проблеми. Избягвайте заведенията за бързо хранене.

 

Козирог

 

Новата седмица е добра за козирозите. Чувствате се много добре както физически, така и психически. Съветваме ви да се храните много внимателно. Не гладувайте, нито злоупотребявайте с храната и вредните продукти. Повече здравословни продукти, по малко и на често. При по-възрастните, съществува риск от проблеми с кръвното налягане и нивата на захарта.

 

Водолей

 

За да подобрите здравето си, се нуждаете от промени в начина на живот. Злоупотребата с храна и алкохол може да ви изиграе доста лоша шега, така че бъдете много внимателни! Напоследък често изпадате в настроения. Опитайте се да мислите по-позитивно.

 

Риби

 

Здравословното ви състояние е достигнало критичната си точка. Системна липса на сън, безразборно хранене, редовен прием на алкохол – всичко това ви се отразява зле. В скоро време, са възможни храносмилателни проблеми и нарушения на съня. Както се казва, стегнете се!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top