Search
Филтрирай по...

Седмичен здравен хороскоп за периода 28.07-3.08.2014

здравен хороскоп, какво казват звездитеОвен

 

За представителите на зодия овен, се очертава една спокойна и щастлива седмица. И емоционално, и физически се чувствате прекрасно. Само дето стомахът ви е по-чувствителен от обикновено, но ще го преживеете. Просто внимавайте с какво и как се храните, и всичко ще бъде наред.

 

 

Телец

 

Обърнете сериозно внимание на диетата си и избягвайте всички храни, които биха могли да разстроят стомаха ви. През тази седмица има висок риск от преяждане – имайте го предвид и не се поддавайте на подобни изкушения. Вечер се опитвайте да си почивате повече, колкото сте свършили през деня – толкова! Спокойствието е по-важно за вас, особено в този период.

 

 

Близнаци

 

Две неща ще поддържат жизнения ви тонус през седмицата – силната ви имунна система и доброто настроение! Опитвате се да се храните по-здравословно и определено успявате. Съвсем скоро ще усетите разликата – дано това ви амбицира, за да продължавате все така!

 

 

Рак

Щадете здравето си и бъдете по-предпазливи по отношение на храненето си. Имате нужда от промени в начина си на живот. Менюто ви съвсем не е здравословно и като че ли честичко ви примързява да се пораздвижите. А вече имате няколко килограма над нормата, които могат да станат и повече, ако продължавате все така.

 

 

Лъв

 

Схващанията във врата и гърба скоро ще ви поразминат, но все пак би било добре да посетите специалист. У вас все повече се надига желанието за спорт и повече движение. Съветваме ви да се възползвате от този ентусиазъм, докато не е отминал съвсем! Периодът е много добър за промени в навиците стартране на нови начинания.

 

 

Дева

 

Пациентите с диабет трябва да обърнат повече внимание на здравето си. Напоследък сте се отпуснали и си позволявате да хапвате какво ли не. Но както знаете – състоянието ви не го позволява! Бъдете по-волеви и избягвайте всичко, което е противопоказно за здравето ви. Желанието за тестени и/или слдаки храни ще отслабне значително, ако започнете да св движите повече!

 

 

Везни

 

Възрастните хора трябва да бъдат по-внимателни при изкачването на стълби или други физически активности. Рискът от инциденти е по-висок, така че каквото и да правите, го правете със спокойствие, без да бързате! Ако оплакванията, свързани с очите продължат да ви притесняват и през тази седмица, задължително посетете специалист!

 

Скорпион

 

Възрастните хора със сърдечно-съдови заболявания трябва да бъдат по-внимателни с физическото и психическото натоварване. Не се напрягайте по никакъв начин! Спете повече и си лягайте по-рано вечер, за да бъдет сънят максимално качествен! Не яжте мазни и тежки храни, хапвайте повече плодове и зеленчуци, супи, риба и бобови растения!

 

Стрелец

 

Напоелсдък хич не се раздвижвате, което се отразява доста зле на физическото и емоционалното ви здраве! Поне през уикенда излизайте повече, правете разходки сред природата, бъдете по-активни! Залежаването вкъщи на дивана не работи във ваша полза. Рискът от стремително качване на килограми е висок! Не преяждайте!

 

 

Козирог

 

Не се натоварвайте с хора и дейности, които не са ви по вкуса. Опитвайте се колкото е възможно повече, да правите онова, което ви е приятно. Прекарвайте времето си с правилните хора! Игнорирайте всички дразнители наоколо и просто се правете, че не съществуват. Необходимостта от емоционално спокойствие при вас е голяма, тъй че работете активно по този въпрос!

 

 

 

Водолей

 

Стомашно-чревните проблеми продължават да ви измъчват и досега. Но това е защото ги игнорирате и не предприемате никакви мерки! Не консумирайте тежки храни, които обострят състоянието ви. Но не е само това – стресът също е фактор! Опитайте се да приемате по-спокойно нещата, които са извън вашия контрол и бъдете по-уравновесени! Бъдете по-дружелюбни с околните – никой не харесва сприхави и негативни хора, които само недоволстват. Ясно е, че зад това ви отношение към околните се крият ваши много лични причини, но все пак не натрапвайте настроенията си на другите.

 

Риби

 

Чудите се как да се отървете от главоболието, а не се замисляте каква е причината за неговата поява. Изтощени сте – и физически, и емоционално. Сънливостта и лошото ви настроение са естествен резултат от начина ви на живот, който напоследък е на много бързи обороти. Променете това! Само вие знаете как да го направите, тъй че не се бавете и действайте. Направете нещо по въпроса със съня – няма как да спите по има-няма 6 часа на денонощие и да се чувствате добре!

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top