Search
Филтрирай по...

Седмичен здравен хороскоп за периода 25.01 – 31.01.2016 г.

Зодии и здраве

 

 

Овен

 

Тази седмица отношението ви към живота е положително, чувствате се спокойни и щастливи. Проблемите, свързани с кожата започват да намаляват. Ако се грижите по-добре за себе си и избягвате безразборното хранене, енергията и тонусът ви ще се подобрят.

 

 

Телец

 

Тази седмица ще се чувствате доста стресирани заради напрежението на работното място. За да не намалите психическата и физическата умора, си осигурявайте достатъчно сън. Възможно е по-възрастните хора да имат болки в ставите.

 

 

Близнаци

 

Трябва да се разделите с някои от лошите си навици, включително прекомерните тревоги и притеснения по отношение на проблеми, чието разрешаване не зависи от вас. На всяка цена избягвайте емоционалния стрес и не се претоварвайте психически.

 

 

 

Рак

 

Здравословното ви състояние разко ще се подобри през новата седмица. Това се отнася особено за пациентите с високо кръвно налягане и други сърдечно-съдови проблеми. Хората с диабет обаче, трябва да бъдат по-внимателни по отношение на храненето си и да бъдат по-активни физически.

 

 

Лъв

 

Не позволявайте на негативните мисли да превземат ума ви. Много лесно ще ви бъде да го направите, ако сте постоянно заети с нещо. Опитайте се да бъдете постоянно ангажирани, ставайте по-рано сутрин и си лягайте не по-късно от 22:30 вечер. Добрият сън ще поддържа съзнанието ви спокойно през деня.

 

 

Дева

 

В началото на новата седмица е възможно да имате някои проблеми с кожата си. Те са резултат от лошите хранителни навици от последните няколко дни. Прекалявате с мазното и пърженото, както и с тестените изделия от бяло брашно. Ваш блиък човек има нужда от вниманието и грижата ви.

 

 

 

Везни

 

По-възрастните хора трябва да се пазят повече от настинки и грип. Обличайте се топло, пийте повече топли течности, хапвайте питателна и полезна храна. Опитайте се да запазите спокойствие и кондиция, въпреки дребните неприятности.

 

 

 

Скорпион

 

Обърнете специално внимание на здравето си и не предприемайте никакви ненужни рискове. Не консумирайте нищо, което би могло да ви навреди, включително алкохол, сладкиши, мазни храни и др. Имунната и храносмилателната ви системи имат нужда от подкрепа.

 

 

 

Стрелец

 

Очаква ви прекрасна седмица! Бъдете внимателни единствено по отношение на хранителните си навици, за да избегнете проблеми с храносмилането. Напрежението и стресът започват да намаляват, и вие се чувствате много по-спокойни.

 

 

 

Козирог

 

Обърнете специално внимание на здравето си, особено що се отнася до проблемите с излишното тегло. Промяната в хранителните навици не е достатъчна, необходимо е повече движение и активен спорт. Не се опитвайте да лекувате кожните раздразнения сами, потърсете помощта на специалист.

 

 

 

Водолей

 

Много напрегнати и стресирани сте, заради огромното количество работа, с което се товарите напоследък. Колкото и задачи да поемате, те никога няма да свършат, така че карайте я по-спокойно. Отдавайте се на релакс и забавления, занимавайте се с любимите си хобита.

 

 

 

Риби

 

Емоционалното ви състояние отново е малко нестабилно. Можете значително да подобрите ситуацията, ако се откажете от навиците, които ви изтощават психически и физически – тютнопушене, злоупотреба с кафе, лягане късно вечер и недостиг на сън, и др. Тези мерки ще бъдат от изключителна полза за здравето ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top