Search
Филтрирай по...

Седмичен здравен хороскоп за периода 25.04 – 1.05.2016 г.

Хороскоп

 

 

Овен

 

Не бъдете небрежни по отношение на здравето си, тъй като дребните проблеми могат да се задълбочат. Възможни са нарушения в храносмилането, така че хапвайте по-лека храна. Пациентите с високо кръвно налягане трябва да се опитат да контролират емоциите си и да не се поддават на психическия стрес.

 

 

Телец

 

Пазете се от настинка и кашлица. Жените могат да се сблъскат с някои проблеми, свързани с кожата, но не бива да прибягват до самолечение, а да се кнсултират с утвърден специалист. Рискът от обикновена настинка при малките телци също е висок, тъй че техните родители трябва да са по-наблюдателни.

 

 

Близнаци

 

Често повтарящите се болки в гърба и кръста ще намалеят през тази седмица. Здравето ви цялостно ще се подобри, а вие определено ще усетите разликата в начина, по който се чувствате. Ще бъдете в страхотен тонус и никой няма да успее да развали настроението ви.

 

 

Рак

 

Новата седмица е подходяща за промени – съветваме ви да подобрите начина си на хранене и да се движите повече! Тези мерки ще ви помогнат да се чувствате далеч по-добре, особено по отношение на енергията, тонуса и настроението!

 

 

Лъв

 

Възможни са проблеми, свързани с храносмилането. При повечето от вас те се дължат на преяждане с по-тежка храна. Горещо ви съветваме да потърсите мнението на специалист в областта, вместо да изчаквате нещата да преминат от само себе си.

 

 

Дева

 

Обърнете по-специално внимание на здравето си, тъй като имунната ви система е доста отслабена. Ако сте притеснени за теглото си, трябва да сте наясно, че периодът е много добър за промени, включително диети, започване на спорт и др.

 

 

Везни

 

Канализирайте енергията си към по продуктивни дейности, отколкото безцелното стоене пред компютъра или телевизора. Позитивното мислене ще бъде от особено значение за реализирането на плановете ви. За целта стойте далеч от лошо настроените към вас хора, тъй като тяхната енергия може да ви повлияе по доста неприятен начин.

 

 

Скорпион

 

В перфектна физическа и психическа форма сте. Дребните здравословни проблеми могат да бъдат решени чрез положителна промяна в начина на живот. Доброто настроение влияе и на здравословното състояние, така че опитайте да поддържате тонуса си!

 

 

Стрелец

 

Периодът е такъв, че ще бъдете доста емоционални. Ще бъдете склонни да обръщате внимание на дреболии, да се тормозите и паникьосвате. Ще ви бъде трудно напълно да предотвратите тези си реакции, тъй като влиянието на някои планети ще бъде силно. Просто търпеливо изчакайте да отмине.

 

 

Козирог

 

Обърнете внимание на психическото си здраве! Рискът сериозно да се разклати е голям заради огромното количество работа, с което сте се нагърбили. Забавете темпото, в противен случай дни наред ще бъдете мрачни и раздразнителни. Това важи в особено висока степен за хората с високо кръвно налягане.

 

 

 

Водолей

 

Онези от вас, които до скоро са страдали от дребни здравословни неразположения, ще се чувстват далеч по-добре през новата седмица. Спокойни и уверени сте, поради което ще постигате целите си с лекота. Към края на седмицата има риск да се простудите, затова се пазете повече.

 

 

Риби

 

Драматизирате, вместо смело да потърсите разрешение на проблемите си. Това не само че не ви помага, но и ви кара да се чувствате слаби и изнервени. За вас ще бъде особено важно да се наспивате добре, за да поддържате нервната си система в добро състояние.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top