Search
Филтрирай по...

Седмичен здравен хороскоп за периода 2-8 юни 2014 г.

здравен хороскоп, седмичен хороскопОвен

През тази седмица здравето Ви ще бъде тясно свързано с емоционалния Ви живот. Старайте се да прекарвате времето си само с хората, с които наистина Ви е приятно, за да не рефлектират негативните преживявания върху здравословното Ви състояние. Спокойствието е жизнено важно за вас през тези дни, така че съобразявайте всичките си дейности именно с това.

 

Телец

Не игнорирайте съветите на близките си по отношение на Вашето здраве. Занемарили сте се от дълго време, не обръщате внимание на сигналите, които изпраща тялото Ви, че нещо не е наред с него. Главоболието, което често Ви измъчва напоследък, най-вероятно се дължи на проблемите със съня, на които съвсем не обръщате внимание…

 

Близнаци

Не хабете енергията си в безмислени тревоги за нещата, които така или иначе не сте в състояние да промените. Хранете се по-целесъобразно, тъй като сега стомахът Ви е особено чувствителен към тежките храни. Имате нужда от повече течности – старайте се да изпивате минимум 1,5 вода всеки ден. Това ще подобри и храносмилането Ви.

 

Рак

През последните няколко дни повечето от вас са прекалили с консумацията на месо и животински продукти. Това е в основата на умората, която изпитвате дори след като сте взели необходимата „доза” сън. Съветът ни към вас е през тази седмица да консумирате основно безмесни ястия и салати. Месото го оставете за по-нататък!

 

Лъв

Пациентите с високо кръвно налягане трябва да бъдат по-внимателни през идните дни. Не се претоварвайте нито умствено, нито физически и се постарайте да хапвате по-натурални продукти. Рискът от наранявания и падания е висок, внимавайте! Алкохолът не е препоръчителен тези дни. Ако все пак не можете да се въздържите, минете само на вино и то не повече от чаша дневно.

 

Дева

Не се притеснявайте от болките в костите и ставите – те не са индикатор за нещо сериозно, а сигнал, че просто трябва да си обърнете повечко внимание. Направете необходимото както по отношение на храненето си, така и във връзка с обездвижването. Замислете се дали плуването не е най-подходящо за Вас.

 

Везни

Пращите от енергия и това се усеща от всички около вас! Настроени сте много оптимистично и буквално заразявате с усмивката си! Намерили сте баланса и сте в перфектна кондиция! Всичко това, разбира се, се отразява и на физическото Ви здраве – всичко ще бъде наред!

 

Скорпион

Недоспиването и липсата на почивка не ви се отразяват добре. Прекаленото анализиране, което непрекъснато правите напоследък, ви натоварва изключително много. Дипломатични сте и спестявате на другите онова, което ви дразни у тях, но пък всичко рефлектира у вас. Отпуснете се и си починете!

 

Стрелец

Пациентите с диабет и/или наднормено тегло трябва да бъдат много внимателни по отношение на храненето си! В никакъв случай не се изкушавайте от „вкусотийките”, които околните непрекъснато похапват пред вас! Придържайте се стриктно към максимално изчистен и здравословен режим и няма да имате никакви проблеми!

 

Козирог

Фактът, че вече берете плодовете на своя труд и усилията, които сте положили за определени неща, Ви кара да се чувствате много добрв. Няма от какво да се пртеснявате по отношение на здравето си. Единственото, което Ви съветваме, е да не хвърляте толкова много енергия и ентусиазъм – уморявате се! Хранете се здравословно!

 

Водолей

Прекалено емоционални сте напоследък. И непрекъснато сте на двете граници – ту в еуфория, ту в абсолютен спад. Имате нужда от повече спокойствие и лично време за себе си. Алкохолът не ви помага, но вие продължавате да злоупотребявате. Не мислете, че това няма да рефлектира върху здравето ви. Има повишен риск от силно главоболие. Не си лягайте късно вечер.

 

Риби

Може да се каже, че сте относително балансирани. Чувствате се добре както физически, така и емоционално. Прекарвайте повече време с приятелите и близките си – това много ви помага. Проблемите със стомаха ще бъдат решени лесно, ако промените начина си на хранене. Намалете тестените изделия от бяло брашно и пийте повече течности.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top