Search
Филтрирай по...

Седмичен здравен хороскоп за периода 23.05 – 29.05.2016 г.

Хороскоп

 

 

Овен

 

Някои от вас ще бъдат загрижени за теглото и визията си. Продължавайте стриктно да следвате диетата си, но и не забравяйте за движението. Застойният начин на живот ви влияе доста негативно и то не само по отношение на фигурата. Мисленето и паметта ви също ще се подобрят ако бъдете по-активни физически.

 

Телец

 

Онези от вас, които доскоро са страдали от по-силно главоболие, да очакват подобрение на състоянието си. Огромното напрежение, на което бяхте подложени миналата седмица вече е преодоляно, благодарение на което и емоционалното ви състояние ше се подобри.

 

 

Близнаци

 

Пациентите с диабет трябва да бъдат особено внимателни за здравето си. Препоръчваме им да посетят лекуващия си лекар дори при по-дребни оплаквания. Важно е да намалите влиянието на стреса върху себе си, а това може да се случи с повече физическа активност и добър сън през нощта.

 

 

Рак

 

Седмицата ще донесе само хубави емоции на раците. Те са в перфектно здравословно състояние – както на физическо, така и на емоционално ниво. Има лек риск от кожни проблеми, появили се в резултат от не толкова здравословната диета.

 

Лъв

 

Бъдете предпазливи по отношение на негативните мисли. Те могат да ви докарат силно главоболие и повишени нива на кръвното налягане. Въможно е по-възрастните да имат проблеми със зрението, които се нуждаят от медицинска намеса.

 

Дева

 

Психическият стрес увеличава желанието ви за пушене. Това може да бъде особено опасно за вас през този период, затова се постарайте максимално да ограничите вредния навик. Най-добрият начин да преодолеете умората, е като се наспивате качествено.

 

 

Везни

 

Каквото и да се случва, се опитайте да запазите спокойствие. Прекомерният стрес може да бъде много опасен за вас. Непрестанните ви усилия по отношение на теглото ще доведат до желаните резултати.

 

 

Скорпион

 

Стомашното разстройство при вас е резултат от лошите хранителни навици и начина ви на живот като цяло. Обърнете специално внимание на зрението си – ако не предприемете по-сериозни мерки, проблемът с очите може да започне да се задълбочава още към края на седмицата.

 

 

Стрелец

 

Съветваме ви да стартирате по-здравословен хранителен режим, съобразен със специфичните ви нужди и теглото ви. Постарайте се също така да увеличите ежедневната си физическа активност. Не е необходимо да спортувате, ако това би ви измъчвало, достатъчно е да ходите поне 40 минути пеша всеки ден. Избягвайте „бързата” храна и подсладените напитки.

 

 

Козирог

 

Положителното ви отношение към живота и силната имунна система, ще ви помагат да сте свежи и в добро настроение през цялата седмица. Важно е още да поддържате добри хранителни навици и да си почивате подобаващо.

 

 

Водолей

 

Не се преуморявайте и напрягайте излишно. Опитайте се да елиминирате дребните грижи и да помислите за разрешение на по-глобалните си проблеми. Бременните жени трябва да бъдат предпазливи в случай че искат да пътуват на поо-дълги разстояния.

 

 

Риби

 

Забързаният ви график може да ви докара много повече стрес и напрежение, отколкото можете да понесете сега. Умът ви има нужда от почивка. Пазете се много през следващите няколко дни. Рискът от настинка и силен спад в нивата на енергия е голям.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top