Search
Филтрирай по...

Седмичен здравен хороскоп за периода 1.08 – 7.8.2016 г.

Зодии и здраве

 

 

Овен

 

Онези, които страдат от кожни проблеми най-накрая ще намерят облекчение. Ако успеете да се абстрахирате от стреса на работното място, акнето и други кожни възпаления ще намалеят. Пациентите със сърдечно-съдови заболявания и диабет ще се чувстват значително по-добре през новата седмица.

 

 

Телец

 

Седмицата ще бъде добра за повечето от вас. Хората, които имат високо кръвно налягане трябва да следят стойностите си и стриктно да следват лекарските съвети. Така ще си спестят по-нататъшни усложнения. При жените са възможни болки в кръста, за които може да им помогне витамин Д, получен чрез излагане на слънце.

 

 

Близнаци

 

Хората с наднормено тегло и високо кръвно налягане трябва да бъдат внимателни през новата седмица, тъй като има някои здравословни рискове. Сега е моментът да се разделите с нездравословните си навици – това ще ви помогне да се отървете от по-нататъшни усложнения, свързани със здравословното ви състояние.

 

 

Рак

 

По-възрастните не бива да се подлагат на изтощителна умствена или физическа дейност, за да не доведе това до проблеми с кръвното налягане. Те трябва да включват много плодове и зеленчуци в диетата си, и да избягват мазните храни. Жените, страдащи от възпаления на кожата ще окрият решение за проблема си.

 

 

Дева

 

Ако не си вземете почивка от работа, проблемите, ще си докарате здравословни проблеми. Не се нагърбвайте с толкова много отговорности в службата, тъй като към момента сте силно чувствителни към стреса. Главоболие и дискомфорт в областта на гърба и кръста са възможни при онези от вас, които се заседяват твърде пред компютъра.

 

 

Везни

 

Прекомерната консумация на тежки и мазни храни при вас може да доведе до сериозни храносмилателни смущения. Силно препоръчително е да приемате повече пробиотични храни и/или допълнително да приемате пробиотик. Посъветвайте се с лекуващия си лекар какви изследвания е необходимо да направите, в случай, че проблемите продължат.

 

 

Скорпион

 

Положително настроени сте, заредени с оптимизъм и добра енергия. Това ще ви помогне да се справите с някои дребни болежки и да избегнете по-сериозни последствия. Избягвайте да работите извънредно, за да не се повишат нивата на стрес.

 

 

Стрелец

 

Ако имате по-чувствителна кожа, е възможно в резултат от летните горещини да получите някои обриви. Би било добре, ако веднага предприемете мерки, за да избегнете влошаване на състоянието си. Не предприемайте самолечение, доверете се на специалист.

 

 

Козирог

 

Резултатите от всичките ви усилия за намаляване на теглото най-сетне ще започнат да се усещат. Продължавайте в същия дух и не се поддавайте на изкушения, спазвайте стриктно хранителния си режим и много скоро ще се чувствате още по-добре.

 

 

Водолей

 

Това е точното време за намаляване на алкохола и ограничаване на лошите хранителни навици. Движете се повече и бъдете по-активни в ежедневието. Ходете пеша, запишете се на спорт, вършете повече неща през деня. Всичко това ще ви помогне да излезете от депресивния период, в който сте отдавна.

 

 

Риби

 

Възможно е да се чувствате доста уморени и да страдате от главоболие. Избягвайте дългите работни дни в офиса и не се претоварвайте. Имате спешна нужда от повече сън, ако не направите нещо по въпроса, състоянието ви ще се влоши.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top