Search
Филтрирай по...

Седмичен здравен хороскоп за периода 22.02 – 28.02.2016 г.

Здраве

 

 

Овен

 

Направете възможното да се наспивате добре през идните дни. Това ще бъде от огромно значение за физическото и емоционалното ви здраве. Можете да опитате и с някои техники на медитация и йога, за да се възстанови по-бързо нервната ви система. Редуцирайте вредните навици и избягвайте напрежението и стреса.

 

 

Телец

 

Напрегнатият ви график има отрицателно влияние върху вашето здраве. Не поемайте повече работа, отколкото наистина можете и не се натоварвайте с чужди проблеми. Пациентите с астма трябва да бъдат особено внимателни през предстоящите дни – да прекарват повече време на чист въздух и да избягват помещения с тютюнев дим.

 

 

Близнаци

 

Вероятно здравословните ви проблеми ще бъдат повече през новата седмица. Стомашно-чревни смущения, свързани основно с храносмилането ще бъдат причина за дискомфорт, както и главоболие в следобедните часове от деня. Всичко това ще отмине още през първия ден от уикенда.

 

 

Рак

 

Психическият стрес може да ви навреди повече от обичайното. Чувствителността ви е изострена, което може да доведе до негативни последствия по отношение на съня и емоционалното ви здраве. Пушачите трябва да ограничат вредния навик, защото има риск от дихателни проблеми и отслабване на имунната система.

 

 

Лъв

 

Ще бъдете в отлично здраве през всички дни от новата седмица. Чувствате се много добре както физически, така и емоционално. Нивата ви на енергия са високи. Благоприятните промени в личен и професионален план ви се отразяват доста благоприятно.

 

 

Дева

 

Избягвайте храна със съдържание на транс мазнини и глутен. Това е важно, за да стигнете до промяна по отношение на теглото си. Пазете се от настинки и грип, тъй като имунитетът ви не функционира много добре. Към средата на седмицата са възможни проблеми със съня. За да ги предотвратите, си лягайте по-рано и избягвайте приема на твърд алкохол вечер.

 

 

Везни

 

Рискът от инциденти е висок, така че бъдете внимателни при каквато и да било по-интензивна физическа дейност. Ако шофирате, бъдете нащрек. Бъдете внимателни и по отношение на резките промени в климатичните условия. Преминаването от топло към по-студено време и обратно уязвява имунната ви система.

 

 

Скорпион

 

Последствията от стреса могат да станат сериозни, ако не си вземете необходимата почивка. Съблюдавайте хранителния си режим и избягвайте консумацията на вредни храни. Възможни са болки в гърба и кръста, затова не вдигайте тежки предмети и не се претоварвайте физически.

 

 

Стрелец

 

Седмицата ще бъде добра за повечето от вас. Пациентите с диабет обаче, трябва да щадят повече здравето си и да си обърнат внимание дори при на пръв поглед несъществени оплаквания. Не се поддавайте на вкусни изкушения и напълно елиминирайте тестените изделия от менюто си.

 

 

Козирог

 

Ако сте били притеснени заради ненаситния си апетит и проблеми, свързани със съня, вече можете да си отдъхнете – всичко това отшумява. Влизате много бързо във форма и се чувствате много по-хармонични. Ограничете приема на сол, защото има риск от проблеми със сърцето и кръвното налягане.

 

 

Водолей

 

Пациентите със сърдечно-съдови проблеми ще се чувства значително по-добре през новата седмица. Здравословното хранене и физическата активност ще спомогнат за драстично намаляване на симптомите и да поддържат кръвното си налягане в норма.

 

 

Риби

 

Ограничете приема на захар и глутен, за да увеличите нивата си на енергия и общото здравословно състояние. В никакъв случай не се лишавайте от сън и почивка. Не се претоварвайте и избягвайте стреса когато е възможно, тъй като емоционалният ви баланс е разстроен.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top