Search
Филтрирай по...

Седмичен здравен хороскоп за периода 23.02 – 1.03.2015 г.

хороскоп

 

 

Овен

 

Уверете се, че си вземате необходимата „доза” сън тази седмица, както и че се храните целесъобразно. Тези два фактора са изключително важни, за да останете в добра психо-емоционална кондиция през цялото време. В противен случай, итощението ще превземе организма ви.

 

 

Телец

 

Очаква ви тежка и напрегната седмица, но все пак не прекалявайте с работата. Колкото и да се натоварвате, ангажиментите и задълженията няма да свършат. Не се стресирайте излишно и отмятайте всичко бавно и постепенно. Най-важното е да останете спокойни.

 

 

Бизнаци

 

Храносмилателните проблеми са резултат от лошото хранене. Незабавно трябва да промените начина си на хранене, като задължително включите в диетата си повече вода. Ограничете приема на месо и тестени изделия, и увеличете консумацията на пресни плодове и зеленчуци.

 

 

Рак

Заради психическия стрес, на който сте подложени, се увличате прекалено по лоши навици, като тютюнопушене, злоупотреба с алкохол и безразборно хранене. Всичко това се отразява фатално на цялостното ви здраве и особено – на съня. Не търсете причините за безсъние другаде, освен в начина си на живот.

 

 

Лъв

 

Онези от вас, които страдат от проблеми с костите и ставите, трябва да бъдат по-активни през тази седмица. Именно движението, а не заседяването на едно място ще облекчи състоянието ви. Можете да включите и плуване в програмата си – поне 2 часа седмично.

 

 

Дева

 

Пациентите с високо кръвно налягане, трябва да бъдат внимателни през тази седмица. Най-добре е да променят начина си на хранене и да започнат да водят по-активен начин на живот. Хипертонията, в съчетание с наднормено тегло и уседнал начин на живот, може да бъде много опасна.

 

 

Везни

 

Рискът от инциденти е висок, така че бъдете много внимателни, особено когато тренирате или извършвате по-интензивна физически активности. Болки в костите и ставите могат да ви притеснят към края на седмицата.

 

 

 

Скорпион

 

Здравословните проблеми, произтичащи от стреса ще се увеличат, ако не предприемете необходимите мерки. Главоболието, сънливостта и променливото настроение са следствие само от напрежението, на което сте подложени. Не приемайте всичко толкова сериозно и така ще разрешите всичките си проблеми.

 

 

Стрелец

 

Рискът от настинка или грип е висок при представителите на зодия стрелец. Времето постепенно се затопля, но въпреки това се обличайте добре, хранете се здравословно и приемайте повече тенчости. Имунната ви система е отслабена и в този период трябва да поемете повече грижи за възстановяването й.

 

 

Козирог

 

Липсата на апетит, както и проблемите ви със съня, започват да отшумяват. При по-възрастните представители на зодията, положението също се подобрява – онези от тях със сърдечно-съдови болести ще се чувстват далеч по-добре. Бъдете по-активни!

 

 

Водолей

 

Напоследък сте доста напрегнати и претоварени емоционално. В резултат от това и физическото ви здраве не е съвсем наред. Опитайте се да се успокоите, защото рискът от сърдечни усложнения при вас е по-висок.

 

 

Риби

 

Начинът ви на хранене напоследък, е под всякаква критика. На всяка цена въведете промени, като увеличите приема на плодове и зеленчуци, и течни храни. Намалете приема на тестени изделия и газирани, сладки напитки. Алкохолът е особено опасен за вас през този период.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top