Search
Филтрирай по...

Седмичен здравен хороскоп за периода 24-30.03.2014

ХороскопОвен

Овните ще се радват на добро здраве през предстоящите дни. Към средата на седмицата може да се появят болки в тялото, особено гърба, както и някои кожни проблеми. Това обаче, не е повод за притеснение – всичко ще отшуми бързо, без каквито и да било негативни последствия. Бъдете внимателни у дома, особено когато работите с кухненските електроуреди.

 

Телец

Телци, през тази седмица ще се чувствате вдъхновени от някои мистични учения. Ще бъдете в перфектно разположение на духа и в мир със себе си. Това ще се отрази благоприятно и върху физическото ви здраве – ще бъдете активни, енергични и особено продуктивни. Възползвайте се от тази ситуация и се отдайте на някакъв спорт.

Близнаци

Добрата новина за вас, близнаци, е седмицата е много подходяща за всевъзможни начинания, свързани с отслабване и редуциране на теглото. Съветваме ви да стартирате здравословна диета, която стриктно да спазвате. Избягвайте напълно тежките, пържени храни, тестените изделия от бяло брашно, както и рафинираните въглехидрати. Ще ви се отрази много добре, ако поне за няколко дни забравите за месото и наблегнете повече на пресните плодове и зеленчуци.

 

Рак

Раците трябва да бъдат внимателни за здравето си. Не прекалявайте с взирането в монитора и ако работата ви е свързана с доста писане, задължително си правете почивки на всеки 2 часа. Има опасност от болки в китката и/или врата. По-възрастните раци не бива да консумират твърде студени течности.

 

Лъв

Напоследък сте небрежни по отношение на здравето си, което лено може да ви навреди. Съветваме бременните жени стриктно да спазват заръките на лекуващия ги лекар и да не взимат под внимание всеки един съвет, подхвърлен им отстрани от случайни хора. Възможно е по-възрастните от вас да имат проблеми с костите и ставите. За тях ще бъде много полезно при всеки удобен случай да стоят на открито и „събират” слънчеви лъчи.

Дева

Психичният стрес, на който сте изложени напоследък, може да се окаже причина за честа злоупотреба с храна, цигари и/или алкохол. Съветваме по-възрастните деви да избягват тютюнопушенето, защото има опасност от особено негативни последствия за здравето им. Не пренебрегвайте нуждата от почивка и добър сън.

 

Везни

Това ще бъде една много добра седмица за вас, везни. Ще се чувствате силни и енергични както физически, така и психически. Онези от вас, които досега са имали храносмилателни проблеми, могат да си отдъхнат – всичко е на път да отшуми съвсем скоро.

 

Скорпион

Доста небрежни сте по отношение на здравето си, а това може да ви изграе лоша шега. Възможно е жените да имат проблеми с косата и скалпа, които да прераснат в косопад. Ако предприемете навременни мерки, няма да се стигне до сериозни последствия. Скорпионите, които са склонни към по-високо кръвно налягане, ще облекчат състоянието си, ако избягват силните емоции.

 

Стрелец

Завладени сте от невероятен оптимизъм и страхотно настроение, а това ще се отрази добре и на здравето ви. Изобщо, чувствате се перфектно и физически, и психически! Оптимизмът може да има много по-силно въздействие, отколкото предполагате, затова останете на тази щастлива вълна колкото може повече! Чудите се как да го постигнете? Ами като продължавате безотказно да вярвате в себе си.

 

Козирог

Съветваме по-възрастните козирози да си почиват повече през предстоящите дни и да не допускат да се преуморяват. Бъдете внимателни по отношение на храненето си и се старайте да включите в менюто си повече пресни, сурови плодове и зеленчуци. Дамите, които доскоро са имали проблеми с кожата си, предизвикани от психически и емоционален стрес, ще открият решението на всичко това!

Водолей

Избягвайте мазните храни и честата консумация на месни продукти, тъй като в близките дни е възможно да получите някои храносмилателни смущения, като например киселини. Избягвайте алкохола и само в краен случай си позволявайте чаша вино или бира. Крайно време е онези от вас, които имат проблеми с теглото, да се замислят как да променят неприятната ситуация.

Риби

Рибите, страдащи от кръвно налягане и диабет, трябва да контролират емоциите си! Вероятно ще им бъде доста трудно, но това е единственото решение, ако искат да останат в добро здраве. Опитайте се да не се отдавате на прекалената си чувствителност и да не се задълбавате в излишни размишле

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top