Search
Филтрирай по...

Седмичен здравен хороскоп за периода 28.04-04.05 2014 г.

седмичен хороскоп за здравето Овен

Онези от вас, които доскоро са имали проблеми на здравния фронт, съвсем скоро ще ги решат! Най-накрая ще откриете как да се справите с болежките, които ви мъчат отдавна. Ставните болки ще отшумят. Единственото,  на което трябва да обърнете повече внимание, е емоционалното ви и психично състояние. Претоварени сте от задачи и ангажименти, и не си почивате достатъчно. Липсва ви сън.

Телец

Всички здравословни проблеми, които ви предстоят през идните дни, ще бъдат провокирани основно от стрес. Кожата ви е особено чувствителна, затова внимавайте с какво се храните и дали приемате достатъчно течности. Към края на седмицата ще се чувствате далеч по-добре и по-разтоварени от напрежението. Пациентите с диабет ще имат подобрение.

 Близнаци

Вие, близнаци, бъдете особено внимателни за здравето си. Вземете превантивни мерки срещу настинки, хрема, кашлица и под. Приемайте повече течни храни и избягвайте всичко, което може да бъде джънк фууд. По-възрастните трябва да се пазят от падания и травми, тъй като костите им не са в цветущо състояние. Имате нужда от повече сън.

 Рак

Раците, които страдат от наднормено тегло, трябва да се задействат – сега му е времето най-сетне да започнете изпълнението на план „Отслабване”! Бъдете твърди и не се обезкуражавайте, в началото резултатите няма да бъдат впечатляващи, но ако сте постоянни, ще видите, че си заслужава. Болки в гърба застрашават онези от вас, които са били подложени на по-сериозно натоварване.

 Лъв

Здравните проблеми, които са ви тормозили доскоро, ще затихнат. Ще се чувствате отлично и заредени с енергия. Настроението ви ще бъде на 6 през цялата седмица, никой и нищо няма да бъде в състояние да ви извади от душевната хармония и равновесие, в които се намирате. Усещате се пълноценни, жизнени и радостни.

 Дева

През таззи седмица, избягвайте психическото и емоционално натоварване. Не влизайте в спорове с никого и стойте настрана от всички възможни дразнители. Бъдете внимателни и по отношение на храненето си, тъй като всичко, което е мазно, пържено и преработено може да се отрази зле не само на килограмите, но и кожата ви. Движете се колкото може повече.

 Везни

През тази седмица ще бъдете изправени пред физически и емоционален дискомфорт. Препоръчваме на пациентите с диабет и/или артрит, да не се обездвижват и да прекарват повече от времето си на въздух. Пазете се от психическия стрес, който може да сломо духа ви и да ви тласне към лошо хранене или злоупотрежа с алкохол.

Скорпион

Бъдете по-грижовни по отношение на здравето си и не приемайте толкова сериозно всеки дребен проблем, изпречил се на пътя ви. Повечето от вас са претоварени с работа и не си почиват достатъчно. Това е причината и за огромното напрежение, което чувствате напоследък. Хранете се разумно и не пренебрегвайте нъждата от сън. Бременните жени трябва да бъдат особено внимателни.

Стрелец

По-възрастните стрелци трябва да бъдат по-търпеливи в някои свои очаквания относно здравето си. Знайте, че е необходимо повече време, за да се почувствате по-добре, няма как това да се случи като с магическа пръчица. Хората, които дълго време са страдали от храносмилателни проблеми, ще намерят начин да подобрят състоянието си. Те трябва внимателно да подбират храната си и да спазват принципите на здравословното меню.

Козирог

Седмицата ще бъде доста приятна за козирозите. Не сте заплашени от здравословни проблеми, а настроението ви ще бъде отлично. Чувствате се здрави, жизнени и силни. Отделете специално внимание на децата си обаче, вслушвайте се в онова, което се опитват да ви кажат, не ги пренебрегвайте. Може би имат специална нужда точно от вас, вашите съвети и подкрепа.

 Водолей

Водолеи, през тази седмица ще бъдете в силна връзка с вътрешния си глас и ще търсите убежище в духовното. Ще намерите облекчение от стреса, тормозил ви до скоро и ще се радвате на добро здраве. Заради променливото време, по-възрастните представители на знака трябва да се пазят от простудяване. Избягвайте студените храни и напитки, и не прибързвайте с летните дрешки.

 Риби

Усещате как контролирате живота си и това ви харесва. Налага се да подобрите хранителните си навици и да започнете да се движите повече. Избягвайте мазното и пикантното, тъй като съществува риск от стомашни разстройства. Не отлагайте неотложното – имате нужда от спорт, който макар и веднъж в седмицата, ще бъде от огромна полза за състоянието ви. Опитвайте се да мислите позитивно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top