Search
Филтрирай по...

Седмичен здравен хороскоп за периода 7.12 – 13.12.2015 г.

Седмичен хороскоп

 

 

Овен

 

Не се претоварвайте на работното място и се старайте да ограничавате стреса. Това е много важно за вас в този период, защото сте психически изчерпани. Проблемите със съня са резултат от нестабилното емоционално състояние. Към средата на седмицата ще усетите подобрение.

 

 

Телец

 

Нивата на стрес са виисоки и при телците. Направете всичко възможно, за да запазите вътрешното си спокойствие. За целта ограничете срещите си с хора, които ви натоварват и не са настроени доброжелателно. Грижете се за себе си, отделяйте повече внимание както на здравословното си състояние, така и на външния си вид.

 

 

Близнаци

 

Хората с високо кръвно налягане може да имат някои проблеми през новата седмица. За да не се усложни състоянието ви консумирайте по-чиста храна, избягвайте мазното и алкохола. Нарушениият сърдечен ритъм може да е резултат от недостига на магнезий.

 

 

Рак

 

Болки в ставите и мускулите са резултат от недостиг на хранителни вещества и уседнал начин на живот. Хранете се по-целесъобразно и се движете повече. Опитайте със спорт, плуването може да ви се отрази много добре.

 

 

Лъв

 

В резултат от стреса, недоспиването и лошата диета, е възможно да се появят някои проблеми с кожата. Към края на седмицата напрежението в личния живот и работата ще се редуцира, и вие ще се почувствате далеч по-добре.

 

 

Дева

 

Проблемите, свързани с теглото ви тормозят. Трябва да си наложите известни ограничения в храненето и стриктно да ги следвате, за да не излезе ситуацията извън контрол. Намаляването на теглото ще ви помогне да се чувствате и по-енергични и жизнени.

 

 

Везни

 

За да подобрите здравословното си състояние са необходими драстични промени в начина на живот. Ограничете консумацията на алкохол и кафе, и намалете цигарите. Прекаляването с тези лоши навици ви кара да се чувствате уморени и да не можете да се концентрирате.

 

 

Скорипон

 

Нарушенията в храносмилането са следствие от тежката храна и увеличения прием на алкохол. Имате нужда да си починете от този начин на живот и да се отдадете на по-полезни дейности.

 

 

Стрелец

 

Пациентите с диабет трябва да наблюдават състоянието си и да бъдат по-внимателни с онова, което консумират. Съветваме ви при най-малкия признак за проблеми със здравето, да се обърнете към лекуващия си лекар.

 

 

Козирог

 

Проблемите в работата и личния живот ви се отразяват доста напрягащо. Ще се справите с всичко това, ако канализирате енергията си към по-творческа дейност. Забавлявайте се повече, животът не е само работа и отговорности.

 

 

Водолей

 

Адекватната почивка е задължителна, ако искате да бъдете здрави и да се чувствате добре. Може да имате проблеми със съня, които се дължат на по-напрегнатото ви напоследък ежедневие. Ограничете срещите с хора, които ви натоварват.

 

 

Риби

 

През цялата седмица ще сте в концентрирани в идеята за здравословно и диетично хранене. Това ще ви помогне не само да свалите някое и друго килце, но и да подобрите храносмилането си като цяло. Бъдете внимателни с храната, която не е приготвена у дома.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top