Search
Филтрирай по...

Седмичен здравен хороскоп за периода 9.03 – 15.03.2015

зодиак

 

 

Овен

 

Новата седмица ще бъде добра за здравето ви, овни. Ужасната настинка, която не ви даваше мира, вече е в миналото и сега можете да си отдъхнете. Въпреки това, спазвайте здравословен и питателен хранителен режим, за да поддържате имунната си система в добра форма!

 

 

Телец

 

Вие телци, също сте в добро здраве. Чувствате се перфектно. Много ви помага това, че се наспивате и си почивате достатъчно. Умората вече я няма, много по-жизнени и енергични сте от преди.

 

 

Близнаци

 

За съжаление, ситуацията при близнаците не е толкова розова. Имате нужда от повече сън и по-чиста храна. Намалете консумацията на месо и други животински продукти, и хапвайте повече плодове и зеленчуци. Пийте повече вода. По този начин ще редуцирате психическия стрес и ще започнете да се чувствате значително по-добре.

 

 

Рак

 

Здравословните проблеми, с които често се сблъсквате напоследък, са резултат от стреса. Тревожите се за всякакви дреболии, а това оказва много негативен ефект върху общото ви здравословно състояние. Опитайте да живеете по-спокойно, за да не усложните още повече ситуацията.

 

 

Лъв

 

Трябва да увеличите физическата активност, защото напоследък водите много застоял начин на живот. Най-малкото, което можете да направите по въпроса, е поне да увеличите ходенето пеша. Не преяждайте.

 

 

Дева

 

Уверете се, че получавате необходимата доза сън, както и че се храните здравословно. За да се почувствате по-стабилни психически, трябва да си почивате и да получавате достатъчно хранителни вещества.

 

 

Везни

 

Онези от вас, които имат проблеми с наднорменото тегло, трябва да предприемат сериозни мерки. Имате нужда от тотална промяна в хранителния си режим. Преяждането и увеличената консумация на по-тежка храна в продължение на дълъг период от време, са причина за покачването  на килограмите.

 

 

Скорпион

Пациентите с високо кръвно налягане трябва да бъдат по-внимателни със студа тази седмица. Разбира се, добре е да прекарвате време на чист въздух, но не и да прекалявате. Обличайте се добре и задължително носете шапка. Избягвайте алкохола.

 

 

Стрелец

 

Хроничните болежки в костите и ставите започват да се обаждат. Може би няма да бъде зле, ако за известно време се запишете на плуване. Движенията във водата значително ще облекчат състоянието ви и ще предптвратят усложняване на състоянието.

 

 

Козирог

 

Имате нужда от промяна. Стресът и напрежението се натрупват все повече, а вие се чувствате все по-изтощени. Трябва да промените някои неща в ежедневието си, да поставите някакво ново начало. Вие знаете най-добре какво и как да промените.

 

 

Водолей

 

Рискът от инциденти при повечето от вас е висок. Ако шофирате, бъдете особено внимателни. Избягвайте интензивните натоварвания и не се преуморявайте. Бременните жени трябва да избягват стреса и напрежението.

 

 

Риби

Стойте далеч от необмислени планове и действия, които могат да ви докарат безпокойство и високи нива на стрес. Някои от вас поемат повече работа и ангажименти, отколкото могат да понесат. Изтощението, до което в крайна сметка сами ще се докарате, ще попречи на способността да разсъждавате трезво.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top