Search
Филтрирай по...

Седмичен хороскоп за периода 07.07- 13.07.2014

zdraven horoskop

 

Овен

 

Увличането по вкусни, но не особено полезни продукти може да ви навреди повече, отколкото предполагате. През тази седмица избягвайте всичко, което влиза в графата „бърза храна” и ограничавайте количествата. Променете цялостно режима си на хранене и не след дълго осезаемо ще усетите колко по-различно и по-добре се чувствате.

 

Телец

 

Седмицата ще бъде добра за телците, които са се осмелили да се обърнат към по-здравословния начин на живот. Качествената храна, физическата активност, както и разходките сред природата ще ви помогнат да се чувствате заредени с енергия и ентусиазъм. Болките в раменете ще изчезнат в края на периода.

 

Близнаци

 

През тази седмица отношението ви към живота ще бъде особено положително. Чувствате се спокойни, щастливи и балансирани. Дерматологичните оплаквания, които имахте напоследък, съвсем ще заглъхнат. Периодът е подходящ за драстични промени в начина на живот, нужно е само да поставите началото. След това няма да ви бъде толкова трудно – ще влезете в ритъм много бързо.

 

Рак

 

Скъпи раци, ако сте псотавени пред проблеми със затлъстяването, сега е моментът да действате! Сега е най-подходящия период за това от месеци насам! Веднага щом започнете да губите излишно тегло, ще усетите как енергията ви се увеличава, а настроението ви се подобрява. Пациентите с високо кръвно налягане трябва да полагат по-специални грижи за себе си.

 

 

Лъв

 

Стресът на работното място и в личния живот може да ви се отрази пагубно, ако не вземете необходимите мерки. Не поемайте твърде много отговорности и ангажименти, защото със сигурност всичко ви идва в повече напоследък. Имате нужда от почивка, от повече сън и смяна на обстановката. Болките в гърба, както и главоболието, което често ви спохожда са резултат от застоялия и в същото време доста напрегнат начин на живот.

 

Дева

Скъпи деви, бъдете по-грижовни по отношение на собственото си здраве. Напоследък сами забелязвате някои негативни промени в състоянието си, които обаче сте по-склонни да игнорирате или да третрате със самолечение. Колкото и незначителни да ви се струват някои симптоми, задължително си направете консултация със специалист. Това ще ви спести много проблеми за в бъдеще.

 

Везни

Възможно е при някои от вас да се появят раздразнения по кожата на лицето, които обаче ще отминат към края на седмицата. Поддържайте перфектна хигиена и специално към дамите – не си лягайте, без да сте почистили грима си. Поддържането на кожата на лицето напълно чиста може да ви спести редица усложнения, включително нужда от преглед и третиране с антибиотичен крем.

 

 

 

 

Скорпион

 

Това е седмица изключително подходяща за промени в начина на живот на всички скорпиони. Независимо дали имате нужда от почивка, от по-положителна настройка, от различен хранителен режим или от повече физическа активност, сега е моментът да го направите! Просто се осмелете да започнете – останалото ще се нареди много по-лесно, отколкото очаквате!

 

Стрелец

Ще се чувствате далеч по-добре в сравнение с миналата седмица, когато страдахте от постоянно главоболие, следствие на непрекъснатото напрежение, на което бяхте подложени. Внимавайте с какво се храните, тъй като стомахът ви е доста чувствителен.

 

Козирог

Съветваме ви да бъдете по-внимателни по отношение на здравето си – както физическото, така и психо-емоционалното здраве. Опитайте се да се отърсите от психическото напрежение, с което сами се натоварвате и да погледнете към света с други очи. Бъдете по-положителни и „над нещата”. Нямате представа колко добре ще се почувствате, ако направите усилие да смените настройката си.

 

Водолей

 

Здравето ви има нужда от малко по-специална грижа през тази седмица. Не игнорорайте някои симптоми, колкото и незначителни да ви изглеждат те. Избягвайте да се храните в заведения, камо ли да си купувате джънк фууд. Лошата храна е не само противопоказна, но и дори опасна за вас през този период.

 

Риби

 

Физически се чувствате доста добре. Само че напрежението ви идва много, много повече отколкото бихте могли да понесете точно в този период. За да издържите, обърнете внимание на храненето си! Суровите плодове и зеленчуци, прясно изцедените сокове и водата, са трите основни точки, на които трябва да се опира хранителният ви режим. Гарантираме ви, че ако до края на седмицата спазвате това правило, ще успеете да издържите на огромното напрежение, от което няма как да се измъкнете за съжаление.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top