Search
Филтрирай по...

Теракурмин™ – най-мощният екстракт от куркума, създаван някога!

Детоксикация

 

 

Теракурмин™(Theracurmin™) представлява екстракт от куркума във високо биоактивна форма и с висока степен на абсорбция. Това е най-ефикаснияткуркуминов екстракт в индустрията на природни продукти за здравето.Върху Теракурмин™ са проведени множество проучвания, част от които признати дори отАгенцията за контрол на храните и лекарствата на САЩ (FDA)1!

Клиничните проучвания доказват, че Теракурмин™ има следните ефекти върху здравето:

-Намалява вредните ефекти на алкохола, включително при алкохолизъм. Определени ензими превръщат алкохола в ацеталдехид, след което благодарение на специален ензим, образуван от веществото глутатион, ацеталдехидът е преобразуван в ацетат, който безпроблемно може да се изхвърли от тялото. Глутатионът е най-важният и най-мощният антиоксидант, който се произвежда от черния дроб. Неговият дефицит има тежки последствия за здравето, включително астма, рак, сърдечно-съдови и невродегенеративни болести, болест на Паркинсон, синдром на хроничната умора и др. Злоупотребата с алкохол понижава синтеза на глутатион, в резултат от което алкохолът остава да циркулира в организма под формата на ацеталдехид. А ацеталдехидът е десетки пъти по-токсичен от алкохола. Теракурмин™подпомага детоксикационните процеси в черния дроб и редуцира нивата на ацеталдехид в кръвта.

-Подобрява състоянието на кожата и има Anti-aging ефект. Установено е, че редовният прием на високи дози Теракурмин™ води до значително повишаване на влагата в кожата и оказва положителен ефект приприхиперпигментация или тъмни петна по кожата.

Детоксикатор

-Подобрява издръжливостта при спорт или други физически активности. Благодарение на мощния си противовъзпалителен и антиоксидантен ефект, Теракурмин™ намалява нивата на хронично възпаление, което е в основата на редица заболявания, и възпрепятства мускулните увреждания след тренировки или други интензивни физически натоварвания.

-Увеличава издръжливостта на мускулите. Приемът на Теракурмин™ води до намаляване на мускулната умора и увеличаване на мускулната издръжливост след тежки тренировки.

-Подобрява сърдечно-съдовата дейност.Теракурмин™ подобрява диастолната функция у хипертоници с хипертрофия на лявата камера (левокамерна хипертрофия).

-Облекчава състоянието при рак. Към момента текат проучвания за влиянието на Теракурмин™ върху пациенти с рак на панкреаса. Според данните, с които учените разполагат, мощният куркуминов екстракт Теракурмин™ удължава живота с повече от година при 19% от случаите.

 

Теракурмин™ и влиянието му при високи нива на хронично възпаление.

Установено е, че хроничното възпаление е в основата на едни от най-широко разпространените заболявания в днешно време:

-Алергии: възпалителните цитокини индуцират автоимунни реакции

-Болест на Алцхаймер: хроничното възпаление разрушава мозъчните клетки

-Нарушения в дейността на сърдечните клапи: хроничното възпаление уврежда клапите на сърцето

-Анемия: хроничното възпаление възпрепятства производството на еритропоетинликопептиден хормон с важна роля в образуването на червени кръвни клетки

-Артрит: възпалителните цитокини нанасят необратими щети на ставния хрущял и синовиалната течност

-Застойна сърдечна недостатъчност: хроничното възпаление предизвиква структурни и функционални увреждания на сърцето, които от своя страна могат да доведат до сърдечна недостатъчност

-Фибромиалгия: в резултат от повишените нива на възпалителни цитокини

-Сърдечен удар: възпалителните цитокини индуцират коронарна атеросклероза

–Бъбречни заболявания: възпалителните цитокини възпрепятстват нормалната циркулация и увреждат нефроните – главните структурни и функционални единици на бъбреците

-Лупус: възпалителните цитокини индуцират автоимунни реакции

-Панкреатит: възпалителните цитокини предизвикват клетъчно увреждане на панкреаса

-Псориазис: възпалителните цитокини водят до развитие на дерматити

-Сърдечен удар: възпалителните цитокини провокират тромбоемболични нарушения

-Следоперативни усложнения: възпалителните цитокини забавят нормалното възстановяване след хирургични процедури

 

Теракурмин™ притежава мощни противовъзпалителни, антивирусни, антибактериални, противогъбични и противоракови свойства. Благодарение на това, Теракурмин™намалява нивата на хронично възпаление в тялото и по този начин значително ограничава риска от развитие на множество заболявания.

 

Защо точно Теракурмин™, а не друг куркуминов екстракт?

Абсорбцията на обикновения куркумин е доста слаба, поради което за да има ефект, той трябва да се приема в непосилно високи дози. Причината е, че куркуминът е относително неразтворим във вода и бързо се трансформира и екскретира от тялото.

Теракурмин™   е усъвършенствана форма на куркумин, който се усвоява над 300 пъти повече от обикновения куркумин. При създаването наТеракурмин™  е използвана патентована технология на дисперсия, с цел получаване на микроскопични частици, разпръснати в колоидна суспензия.

 

1Агенцията за контрол на храните и лекарствата на САЩ е Административната служба към Министерството на здравеопазването и социалната политика на САЩ.

1 thought on “Теракурмин™ – най-мощният екстракт от куркума, създаван някога!”

  1. Велина

    Аз съм с ревматоиден полиартрит,приемам метотрексат и преднизолон. Може ли да се приема паралелно и Теракурмин?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top