Search
Филтрирай по...

Топ натурални продукти с медицински гъби на Nature’s Way!

Имунитет

 

 

Мико Дифенс / 555 mg x 60 капсули

Съдържа смес от 12 вида organic гъби: кордицепс, месима, майтаке, рейши, ямабушитаке, химематсутаке, шейтаке, зху линг, кауаратаке, хиратаке, агарикон и чага, плюс витамин С и корен от джинджифил за 100% усвояване.  Естествен и изключително мощен имуномодулатор със силно изразено антитоксично действие. Въздейства благоприятно по време и след химиотерапия. Повишава жизнените сили при хронична умора и умствено или физическо претоварване. Ускорява адаптирането на организма към стреса и тонизира нервната система. Увеличава физическата енергия и психическата устойчивост.

Рейши / 190 mg x 100 капсули

Стандартизиран екстракт от медицинската гъба рейши със силно имуномодулиращо действие. Често се прилага като съпътстваща терапия при при ракови заболявания. Намалява вредните ефекти от лъчетерапията и химиотерапията. Очиства тялото от токсичните отлагания, подобрява естествените оздравителни способности на организма и подпомага адаптацията на организма при силен стрес. Подпомага регенеративните способности на черния дроб, което е от огромна полза и при интензивно лечение с тежки лекарства. Приемът на екстракт от рейши, е свързан още с намаляване на кръвното налягане, висок приток на енергия и понижаване на кръвната захар.

Шийтаке и Майтаке 400 mg

Комбиниран екстракт от шийтаке и майтаке, богат на много полезни за организма, активни вещества. Може да бъде чудесно допълнение към стандартното лечение на ракови заболявания. Шийтаке и майтаке са едни от най-мощните медицински гъби за подсилване на имунната защита. Те са ефикасни адаптогени, които подобряват дейността на ключовите имунни клетки. Комбинацията от шийтаке и майтаке увеличава енергията, повишава жизнеността и подобрява психическата устойчивост.

Кордицепс / 500 mg x 60 капс

Стандартизиран екстракт от медицинската гъба кордицепс, оказващ силно адаптогенен ефект. Подпомага производството на естествени антитела и подобрява функционирането на имунната система. Съдейства за намаляването на вредните ефекти при химиотерапии и лъчетерапии. Противодейства на някои видове патогенни бактерии, има антибиотично и противовъзпалително действие. Ефективен антиоксидант, който успешно извежда токсичните вещества от тялото. Увеличава издръжливостта на организма срещу различни неблагоприятни фактори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top