Search
Филтрирай по...

Убиквинол QH®: най-добрият продукт за здравето на сърцето!

Холестерол

 

 

И тази година списание Whole foods magazine отличи с престижни награди най-продаваните продукти и брандове в индустрията на хранителните добавки и други продукти за здраве.

Сред най-добре представилите се бе и продуктът на Natural Factors, Canada Убиквинол QH® Активен коензим Q10. В качеството си на най-търсения и най-продавания продукт за здравето на сърцето, Убиквинол QH® Активен коензим Q10 бе награден с престижното отличие „Natural Choice Award”.

С напредването на възрастта, способността на тялото да произвежда убиквинол значително намалява. В резултат най-често настъпват различни нарушения в кардиоваскуларното здраве, включително висок холестерол, стесняване на артериите, проблеми с кръвообращението. От друга страна, недостигът на убиквинол ускорява процесите на стареене и затруднява производството на енергия в клетките.

Продуктът на Natural Factors Убиквинол QH® Активен коензим Q10, е източник на убиквнинол (Koензим Q10), патентован от японската фирма Kaneka, известна в цял свят с производството на най-чистия и качествен коензим Q10. Патентованият Kaneka™ убиквинол е гаранция за изключително качество и чистота на състава! Предлага се в комбинация с ленено масло Organic за 100% усвояване!

 Natural Factors е един от най-големите производители на хранителни добавки в Северна Америка. Компанията има дълга история и традиции в създаването на натурални формули за здраве, включително витамини, минерали, билкови екстракти, суперхрани, есенциални мастни киселини, специализирани добавки и др.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top