Search
Филтрирай по...

Уникален продукт на Nature’s Way отличèн с престижна награда!

Nature's Way

 

Американската компания Nature’s Way – водещ производител на хранителни и диетични добавки с 50-годишен опит в индустрията, отново се оказа на върха на класацията!

Топ продуктът на Nature’s WayTurmerich Joint спечели вниманието на едно от най-престижните издания за здравословен начин на живот – Delicious living, в конкурса „2018 Supplement Award”.  Изданието е насочено не само към крайни потребители, но и към медици и специалисти по холистично лечение.

В Delicious living можем да видим само най-качествените натурални продукти, сертифицирани за чистота на състава, безопасност и 100% ефикасност. В Delicious living са помествани само продукти на доказани производители с огромна експертиза в областта на природната медицина.

Turmerich Joint е победителител в категорията „Здраве на ставите” на Delicious living. Номинираният продукт съдържа само естествени съставки с премиум качество и висока потентност:

  • *екстракт от куркума, стандартизиран до 95% куркуминоиди;
  • екстракт от босвелиа, стандартизиран до 40% босвелиеви киселини;
  • екстракт от репей оргáник;
  •  UC- II® патентован комплекс колаген тип 2;
  • **екстракт от черен пипер BioPerine®, стандартизиран до 95% пиперин, който значително повишава абсорбцията на куркумата!

*Много от продуктите, съдържащи куркуминови екстракти не са тествани, за да се потвърди наличността на максимален процент куркуминоиди. Куркуминоидите са биологично активните компоненти в състава на куркумата, на които тя дължи лечебните си ефекти. Присъствието на 95% куркуминоиди в Turmerich Joint е гарантирано!

**Много от куркуминовите екстракти, влагани в различни продукти, не се усвояват добре от организма. Това се дължи на факта, че куркумата има много слаба абсорбция. Ето защо в Turmerich Joint присъства и BioPerine® екстрактът от черен пипер, който позволява куркумата да бъде оптимално абсорбирана от тялото!

 

Turmerich Joint има силно противовъзпалително и болкоуспокояващо действие. Подпомага нормалното състояние на ставите и допринася за оптималната им подвижност. Благодарение на включения в състава му колаген, укрепва не само ставите и ставния хрущял, но целия опорно-двигателен апарат, включително костите и мускулите.

Turmerich Joint  НЕ съдържа изкуствени оцветители, аромати, подсладители, захар, сол, пшеница, дрожди, соя, млечни продукти!

 

За да разберете повече за Nature’s Way, кликнете тук:  С Nature’s Way по пътя към естественото здраве!

Прочетете още:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top