Search
Филтрирай по...

Упражнения за подобряване на… любовните Му подвизи!

как да се справим със сексуалните проблемиСкорошни проучвания показаха, че практикуването на тазови упражнения може да доведе до трайно подобрение в сексуалния живот на мъжа. По-конкретно – упражненията за таз помагат за редуцирането или пълното елиминиране на случаите на преждевременна еякулация!

Преждевременната еякулация е най-честото нарушение на мъжката полова активност.

В проучването участвали 40 мъже, на възраст между 19 и 46 години, които страдали от преждевременна еякулация. Важно е да се уточни, че до този момент, те били опитали всичко възможно за подобряване на състоянието си, но без успех.

По време на експеримента, продължил 12 седмици, участниците трябвало ежедневно да правят упражнения за мускулите на таза. Още в самото начало на времето на еякулация при всички участници, средно се увеличило от 32 секунди, на 2,5 минути!

Тазовите упражнения традиционно са препоръчвани за лечение на уринарна инконтиненция при мъжете, особено след операция на рак на простатата. Звучи доста интересно и обнадеждаващо, че тези упражнения могат да се използват успешно и срещу сериозни сексуални проблеми.

Преждевременната еякулация причинява огромен психически стрес у мъжа и всеки един метод, който може да се използва за преодоляването й, е от огромна полза, споделят авторите на изследването.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top