Search
Филтрирай по...

Конкурс: Фен на месец февруари

Както Ви обещахме, всеки месец във фейсбук страницата ни Revita.bg ще провеждаме конкурс Фен на месеца! Най-активният сред Вас ще спечели награда и ще има възможност да се състезава за голямата награда:“Фен на годината“.

За да спечелите наградата, трябва да направите следното: ежедневно да коментирате, харесвате и/или споделяте публикациите на Revita.bg Най-активният ще спечели страхотен подарък !

Конкурсът стартира на 21  януари  и завършва на 28 февруари 2013 г. включително. Победителят ще бъде обявен на 1  март в страницата на revita.bg, както и на www.revita.bg

ВАЖНО! Спечелилите награда Фен на месеца участват за Голямата награда Фен на годината, но не могат да участват за втора или последваща награда Фен на месеца!

Успех!

21 thoughts on “Конкурс: Фен на месец февруари”

 1. Страхотни сте,продължавайте все така да ни радвате с полезните си идеи и съвети! 🙂

 2. Мурадие

  Това е много страхотна и супер идея от екипа. Много хубави статии имате. Това е най-хубавата страница и много полезни неща се научавам от тук. Благодаря Ви. Поздрави.

 3. Румен Попов

  ПОЛЕЗНО И ПРАКТИЧНО!!! ЗА ВСЕКИГО ПО НЕЩО!!!

 4. Нели Иванджикова

  Продължавайте все така да ни радвате с прекрасните и полезни съвети за добро и крепко здраве и подсилване на организма и имунитета,прелестни сте!

 5. Страхотни сте,само полезни съвети и идеи,Благодаря Ви!

 6. Magi Georgieva

  Страхотна идея, само не разбрах къде трябва да коментираме тук или на фб страницата ?

 7. Розита Димитрова

  Страхотна страница.Обичам да научавам нови неща и вие много ми помагате затова.Поздрави:)))

 8. Нели Иванджикова

  Красотата е най-хубавата причина човек да се усмихва,затова Вие допринасяте за това с полезната си и синтезирана и много интересна информация,бъдете все така усмихнати,здрави и устремени!

 9. Галя Кирчева

  Здравейте!От 3 год. следя всичко във вашатаа страница и постоянно публикувам Ваши статии,особенно за ползите на билките и съвети за здраве и красота!Така моите клиенти се запознават с билки,които касаят техният проблем!Водя курсове по козметика-Европейски програми и ползвам статиите за моите лекции!Всичко това много ми помага!Искренно Ви благодаря,че Ви има!За мен е удоволствие да Ви посещавам,защото информацията,която давате е систематизирана,точна и актуална!Бъдете здрави,хармонични и все така креативни!

  1. Ревита

   Здравейте,

   Благодарим Ви за хубавите думи! Бихте ли ни казали къде публикувате материалите?

   Благодаря!

   Хубав ден,

   Соня Атанасова
   http://www.revita.bg

 10. Илияна Павлова

  Много ми харесват вашите статии, публикувани в сайта revita.bg, както и актуалната информация за всеки продукт и възможността за консултация с медицинско лице онлайн. Моите адмирации!

  1. Ревита

   Благодарим Ви, Илияна!

   Вашето мнение е много ценно за нас 🙂

   Хубав ден,

   Соня Атанасова
   http://www.revita.bg

 11. tania gocheva

  Тримата най-активни ще спечелят страхотен подарък – това е супер 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top