Search
Филтрирай по...

№1 течен глюкозамин за спортисти – вече в България!

кости и стави

 

 

Едно от най-ефикасните средства за поддържане на ставите и сухожилията при спортисти, е комбинацията от глюкозамин хидрохлорид, хондроитин сулфат, метилсулфонилметан (MSM) и хиалуронова киселина. Тези вещества са от ключово значение за ставния хрущял и околоставните тъкани, включително сухожилия, кости и ставни връзки.

 

Доказано е, че при усилени физически натоварвания, рискът от преждевременно износване на ставите и хрущяла, е значително висок. Затова специалистите по спортна медицина горещо препоръчват прием на хранителни добавки, осигуряващи ефективна подкрепа на ставите, хрущяла и сухожилията.

 

Глюкозамин хидрохлорид, в комбинация с хондроитин сулфат, МSM и хиалуронова киселина, поддържа ставите и сухожилията в отлично състояние, подобрява гъвкавостта при движение и намалява риска от развитие на ставни заболявания. При спортистите и хората, които се занимават с по-тежък физически труд, тези съставки имат допълнителен ефект, защото способстват  за бързото възстановяване след травми, включително навяхвания, изкълчвания, фрактури.

 

Течен глюкозамин Wellesse ® – за да бъдете супер подвижни и гъвкави! Течен глюкозамин Wellesse ® е №1 по продажби в САЩ, в сегмента течни добавки за стави. Съдържа глюкозамин хидрохлорид, иззет от растителни източници и е в течна, супер абсорбираща се форма. Всяка доза (30 ml) доставя 2000 mg чист, концентриран глюкозамин хидрохлорид, плюс 1200 mg хондроитин сулфат, 500 mg МSМ (метилсулфонилметан) и 10 mg хиалуронова киселина. Тази невероятна комбинация от най-висококачествени съставки, се абсорбира на 100% от тялото, благодарение на което ефектът е максимален! Не съдържа глутен и захар!

 

 

За здрави стави

 

 

Как действа Течен глюкозамин Wellesse:

  • Заздравява костите, ставите и мускулите.
  • Осигурява невероятна гъвкавост и подвижност.
  • Намалява риска от остеопороза, който при атлетите и хората, занимаващи се с интензивен физически труд, е значително по-висок.
  • Подобрява състоянието на меките тъкани след прекарани травми, интензивни натоварвания, навяхвания, изкълчвания.
  • Благоприятства състоянието на ставите на ръцете и краката, коленните и тазобедрените стави, междупрешленните стави на гръбначния стълб.
  • Въстановява увредените, вследствие на спортни травми сухожилия и връзки.

 

Течен глюкозамин Wellesse съдържа само лабораторно тествани съставки. Отговаря на стандарт GMP (добри производствени практики). Без глутен и захар. Със страхотен, натурален вкус на горски плодове. Притежава висока бионаличност! Вегетарианска формула!

 

Брандът Wellesse е основан преди повече от 25 години в САЩ и вече е част от семейството на Nature’s Way  – най-голямата американска компания за производство на хранителни и диетични добавки. Всички продукти от серия Wellesse са в течна форма и осигуряват максимално усвояване и ефикасност!

 

Серия Wellesse включва още: Течен витамин D3, Течен витамин В комплекс, Течен витамин В12 капки, Течен мултивитамин+, Течен диджестив 3 в 1 (за добро храносмилане и нормална чревна флора), Течен калций и витамин D3.

 

Wellesse е лидер в производството на течни хранителни добавки!

 

Течен глюкозамин Wellesse®, можете да видите ТУК!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top