Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 25.05.-31.05.2015г.

 

 

Здравен хороскоп

 

Овен

 

 

През тази седмица, повечето от вас ще бъдат загрижени за теглото си, но също така ще бъдат готови да направят нещо по въпроса в най-скоро време. По-внимателни сте по отношение на  диетата си и ще вземете най-подходящите решения по отношение на  здравето си. Много от вас ще предпочетат да се посъветват с фитнес инструктор, което решение е препоръчително. Възползвайки се от идеите, които ви предлага, ще постигнете максимално бързи резултати.

 

 

Телец

 

 

Рутинен преглед е препоръчителен за вас, поради здравословното неразположение, което сте изпитвали през уикенда. Тези от вас, които са имали главоболие, породено от голямото напрежение през последните седмици, ще се радват на значително подобрение в състоянието. Ако успеете да запазите позитивната си нагласа през тази седмица, ще се радвате и на перфектно здравословно състояние.

 

 

Близнаци

 

 

През тази седмица имате нужда от уединение, което да оползотворите в крайно натоварващи упражнения. По този начин ще редуцирате подуването, получено в следствие на застоелия начин на живот, както и прекомерния стрес. Не игнорирайте дори минималните храносмилателни проблеми, тъй като могат да доведат до по-сериозни състояния. Тези от вас, които страдат от диабет, се налага да предприемат специални мерки по отношение на хранителните си навици, най-вече да избягват по-мазната храна.

 

 

Рак

 

 

Тази седмица сте в перфектна форма! Усещате драстично подобрение в общото си състояние, забравяте за доскорошните неразположения и болезнени усещания. Вече се забелязват първите резултати от усилените упражнения и специално разработен хранителен режим. Единственото, което представлява проблем за вас, е рутината. Поради тази причина, сега е най-подходящият момент за промени в начина на живот. При тийнейджърите се забелязва влошаване в състоянието на кожата, дължащо се на повишения прием на вредна, много висококалорична храна.

 

 

Лъв

 

 

Тази седмица бъдете особено предпазливи! По-младите да се подготвят за силно главоболие и чувство на цялостно неразположение. По-възрастните ще усещат зрителни нарушения, както и болка в коленете. Препоръчителни за тях са дълги разходки сред природата и леки упражнения, които да поддържат организма във форма. По-малките са застрашени от настинка през настоящата седмица, която би могла да прерасне в стомашен дискомфорт. Бременните трябва да обърнат специално внимание на състоянието си- следвайте стриктно съветите на своя лекар и не си позволявайте дейности, които не се препоръчват за бременни жени!

 

 

Дева

 

 

Изключителното напрежение, с което се сблъсквате, ще ви провокира да пушите повече от обичайното, но цигарите ще доведат само до временно успокоение. След това единствено могат да увеличат броя на проблемите ви, затова не разчитайте на този метод, ако искате да се чувствате по-спокойни. Позициите на Марс и Слънцето ви подтикват да следвате стриктно предписанията на вашия лекар, като в противен случай предвиждат усещане за значителен дискомфорт през следващия уикенд.

 

 

 Везни

 

 

Успокойте се и не бързайте, прекомерният стрес ще доведе до сериозни здравословни проблеми. Пазете се от резките промени в климата. Продължителните усилия по отношение теглото ви дават първите резултати. Препоръчително е подрастващите да не консумират полуфабрикати и мазни храни.

 

 

Скорпион

 

 

През настоящата седмица ще усетите подобряване в храносмилането, което е ви създавало проблем от доста време.  Но, разбира се, се налага да не прекратявате започнатата диета. Освен това, трябва да обърнете специално внимание на зрителните нарушения, които ви тормозят напоследък. Здравословното ви състояние като цяло е добро, но това не означава, че трябва да спрете да полагате грижи за себе си.

 

 

Стрелец

 

 

Вече е крайно време да се отнесете сериозно към здравословното си състояние, особено ако отново забележите, че качвате килограми. Време е да започнете фитнес режим преди да  стане прекалено късно и нещата да излязат извън вашия контрол. Ако положите минимални усилия за да подобрите хранителните си навици, резултатите няма да закъснеят. Препоръчва се на по-младите да не злоупотребяват с газирани напитки с високо съдържание на захар. Избягвайте самолечението, ако имате кожни проблеми като например акне.

 

 

Козирог

 

 

Позитивната ви нагласа и здравата ви имунна система ще ви правят бодри и позитивно настроени през цялата седмица. Ще забележите първите промени в следствие на новия хранителен режим, на който сте се подложили. Здравословното ви състояние е много добро. Тийнейджърите ще се чувстват малко по-напрегнати от обикновено, но това ще отшуми към края на седмицата.

 

 

Водолей

 

 

През тази седмица за вас е особено важно да не се претоварвате, защото това неминуемо ще се отрази на здравословното ви състояние. Важно е да пренебрегнете злободневните проблеми, тъй като такива могат да доведат до проблеми в отношенията ви с най-близките ви. Проблемите със съня допълнително ще влошат това състояние. Ако имате възможност, опитайте да предприемете пътуване с цел да се отърсите от грижите си и се отдайте на физически упражнения, които допълнително ще понижат нивата на стрес.

 

 

Риби

 

 

Седмицата ще започне добре за вас, но към края й очаквайте влошаване на здравословното си състояние. Предприемането на превантивни мерки е препоръчително за вас. Не се подлагайте на прекомерен стрес, за да не се сблъскате с допълнителни неприятности. Тийнейджърите срещат доста затруднения в училище, затова е препоръчително да им се обърне специално внимание.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top