Search
Филтрирай по...

3 билки за големи гърди!

Големи гърди
3 билки за големи гърди

Стегнатите, големи гърди са даденост, която не всяка жена притежава. Какво да се прави – разпределянето на благата невинаги е честно и ако на някои дами големият бюст буквално им тежи, то на други им тежи само фактът, че са ощетени.

Ако и вие мечтаете да сте притежателка на пищни гърди, без обаче да се подлагате на оперативна интервенция, продължавайте да четете статията, защото в нея се крие решението на вашия проблем! Това е специалната комбинация от три „женски“ билки, която ефективно и без риск насърчава растежа на гърдите!

Преди да разберете кои са тези билки и как точно действат, вижте на какво най-често се дължи малкият размер на бюста!

Отговорът отново се крие в хормоните! Според силния пол жените са странни същества и това не е лишено от логика. Замислете се например, как изглеждаме в очите на мъжете, когато изведнъж се разплачем на финала на някой филм или четейки книга? Или когато сме склонни да приемем най-невинната шега като откровена обида, правейки „от мухата слон“? Не ни е лесно, а на мъжете още повече, но не в това е въпросът. Ключовият момент е, че причина за всичко това са хормоните – химични вещества, чиито баланс е определящ за общото здраве, начина, по който се чувстваме и изглеждаме, апетита, склонността към различни зависимости, съня и т.н. Хормоналният синтез има отношение и към размера на бюста. Оказва се, че много честа причина за малкия размер на гърдите е недостатъчното производство на естрогени и/или увеличеният синтез на тестостерон.

Ролята на естрогените. Тези полови хормони са важни за развитието както на половите органи, така и на вторичните женски полови белези – нежни телесни форми, големи гърди и др. Слабият естрогенов синтез има отношение не само към размера на гръдната обиколка, но влияе негативно и върху кожата (отслабва колагеновите влакна и води до отпускането и набръчкването й), нарушава здравето на костите, разстройва емоционалния ни баланс.

Добрата новина! Терапията с растителни екстракти, източник на фитоестрогени (растителни естрогени) може да компенсира лиспващия естроген и да подпомогне не само уголемяването и оформянето на гърдите, но и да подобри вида на кожата и косата, да облекчи симптомите при менопауза, да укрепне костите, да поддържа доброто ни настроение.

Трите женски билки – витекс, сминдух и люцерна са отличен източник на фитоестрогени! Сминдуха и люцерната са растения, чиито лечебни ефекти върху женското здраве са добре проучени и доказани. Те съдържат високи нива на фитоестрогени, което ги превръща в ефективни природни средства за уголемяване на гърдите. Екстрактите, извлечени от тях се предлагат под формата на хранителни добавки. След прием, фитоестрогените в състава им започват да имитират ефектите на естрогените, като стимулират растежа на гръдната тъкан. Резултатът е, че бюстът се увеличава, а заедно с това се подобрява и плътността и еластичността на кожата на цялото тяло, включително в областта на шията и деколтето.

Действието на витекс засяга много аспекти на женското здраве. Екстрактът от тази билка облекчава симптоматиката при гинекологични заболявания, намалява симптомите при ПМС и стимулира производството на кърма. Приемът на екстракт от витекс подпомага производството на прогестерон и лутеинизиращ хормон, необходими за овулацията, редовния менструален цикъл и предотвратяване симптомите на ПМС. Благодарение на анти-андрогенната си активност и способността си да контролира синтеза на тестостерона, витекс е много ефективно средство срещу акне и хирзутизъм (прекомерно окосмяване при някои жени в зони на тялото, на които такова окосмяване би трябвало да е слабо изразено или да липсва).

Ефектите на витекс, сминдух и люцерна върху гръдната тъкан се проявява само когато трите билки се приемат в комбинация. След прием активните вещества в състава им взаимодействат помежду си и проявяват синергично въздействие.

С помощта на Nature’s Way желанията се превръщат в реалност!

Nature’s Way е американска компания с 50 години опит в индустрията на първокласни природни продукти за здраве и красота. Брандът предлага различни хранителни добавки за поддържане на женското здраве и естествената красота. Сред тях най-търсени са екстрактите от витекс, сминдух и люцерна, които се предлагат в комплекта Бюст Макс формула!

Стакът Бюст Макс формула включва 3 продукта, източник на екстракти от витекс, сминдух и люцерна, които са произведени съобразно стандарта за Добра производствена практика (GMP). Чистотата на състава, безопасността и качеството на екстрактите на Nature’s Way са удостоверени от трети страни – Non-GMO и TRU-ID™.

Витекс, Сминдух и Люцерна се предлагат в опаковки от 100 капсули и се приемат в следните дозировки:

Сминдух: по 2 капсули два или три пъти дневно. /Опаковката стига за около 16 дни/

Люцерна: 3 капсули три пъти дневно. /Опаковката стига за 11 дни/

Витекс: 1 капсула два или три пъти дневно. /Опаковката стига за около 33 дни/

Трите билкови екстракта се приемат в комбинация за период от поне 1 месец. За най-добри резултати, приемайте не по-малко от 3 месеца!

Повече за Nature’s Way, прочетете в нашата статия: С Nature’s Way по пътя към естественото здраве!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top