×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
„Очевидно глобалното затопляне не е главната заплаха за човечеството. Апокалипсисът може да настъпи след 20 години, когато, да кажем, операция за смяна на тазобедрена става може да доведе до летален изход, тъй като просто няма да има подходящи антибиотици“.  Това заяви главният здравен експерт на Англия Сали Дейвис пред парламентарната здравна комисия. Тя посочи, че бактериите стават имунни към повечето от съвременните медицински препарати, а нови антибиотици просто няма, съобщават британските медии.

Появата на антибиотиците се смята за едно от главните постижения на съвременната медицина. Бактериите обаче се развиват бързо и се приспособяват към тях. Вече са известни случаи на резистентни щамове на  E.coli и на туберкулозния бацил. „Това е много сериозен проблем, предизвикан от неефикасното използване на антибиотичните препарати в цял свят. Ние самите „отглеждаме“ резистентни инфекции, прибягвайки прекалено често към използването на стандартните видове антибиотици“, каза здравният експерт. Дейвис готви официален доклад за възможните решения на проблема, който ще бъде публикуван през март. СЗО също твърди, че ако не бъдат предприети сериозни мерки, е възможно да настъпи краят на ерата на антибиотиците.

Ревита Ви препоръчва:

 

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.