Search
Филтрирай по...

Assault – най-доброто за спортуващия мъж!

fitnesКлинично проучване на качествата на носителя на много награди – продукта Assault на търговската марка MusclePharm, публикувано в Nutrition Research Journal, показва че приемът на Assault значително подобрява цялостното здравословно състояние при мъжете, които се занимават със спорт.

 

 

Двойното сляпо плацебо контролирано клинично изпитване потвърждава безопасността и ефикасното действие на Assault при спортуващи.

 

Водещата международна компания за производство на спортни добавки MusclePharm Corporation обяви, че изданието Nutrition Research, представящо напредъка в науката за храненето и живота, е публикувало резултатите от това изпитването на спортната добавка с предтренировъчна формула на MusclePharm – Assault™.

 

 

Резултатите от проучването доказват безопасността на редовната употреба на добавката преди тренировка от хора, системно трениращи в свободното си време. Assault увеличава силата в долната част на тялото и ефективността на дишането, както и точката, при която започват промени в дишането при тренировки с нарастващо натоварване. При клиничните тестове не са отчетени нежелани ефекти при бъбреците и клиничните кръвни маркери на черния дроб, сърдечната честота и кръвното налягане след 28-дневния период на прилагане на добавката.

 

 

„Нашият екип от лекари и учени е свършил прекрасна работа, създавайки единствената предтренировъчна добавка на пазара, която доказано безопасно подобрява резултатите от тренировките – споделя Брат Пайът, председател и главен изпълнителен директор на MusclePharm. – Използвайки научен подход при разработването на продукта чрез щестстепенна изследователска методика, ние, като лидер в иновативния подход, продължаваме да вдигаме летвата в разработката на спортни добавки, като даваме на атлетите увереност в безопасността и ефективността на нашите продукти.“

 

 

Проучването е проведено в Американската спортна академия в сътрудничество с Университета на Южна Джорджия, Стейтсбъро, щата Джорджия, и Университета в Мобил, Алабама.

 

 

 

assault-grapeКакво е Assault™ на MusclePharm

 

Assault е нееднократно награждаван клинично доказан продукт, разработен от водещия в областта MusclePharm институт за спортни науки и е един от най-изследваните такива продукти на пазара днес. Публикувани са многобройни клинични проучвания, които доказват, че Assault е безопасна и ефикасна добавка, която помага за увеличаване на силата, издръжливостта на мускулите, енергичността, рефлексите и ловкоста, като намалява умората при здрави хора. Assault е от малкото предтренировъчни комплекси, които имат сертификат от Informed-Choice® за свободни от забранени добавки продукти за всяка произведена партида.

 

 

Повече за MusclePharm

 

MusclePharm е компания, която подобрява начина на живот чрез базирано на съвременните научни постижения развитие, производство, търговия и дистрибуция на спортни хранителни добавки. Компанията предлага пълна гама от продукти: прахове, капсули, таблетки и гелове. В портфолиото на компанията са включени известни марки като MusclePharm® Hybrid and Core Series, Arnold Schwarzenegger Series™ и FitMiss™, които са достъпни в над 35 000 търговски обекта в повече от 110 страни по света. Тези клинично и научно доказани хранителни добавки са разработени чрез шестстепенна методика за изследване, в която е използван опитът на водещи диетолози, лекари и университети.

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top